Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Ottersum

VIDEO: Opknapbeurt speeltuin Tiltenhof

Een groep enthousiaste moeders is bezig met het opknappen en updaten van de speeltuin gelegen tussen de Tiltenhof en de Steffenberg in Ottersum. Hoewel de locatie van de speeltuin super is, spelen er momenteel bijna geen kinderen. Bekijk de video op Gennep.News of TVL TV!

Een groep enthousiaste moeders is bezig met het opknappen en updaten van de speeltuin gelegen tussen de Tiltenhof en de Steffenberg in Ottersum. Hoewel de locatie van de speeltuin super is, spelen er momenteel bijna geen kinderen. Wat natuurlijk ontzettend jammer is!

 

 

Daarom hebben we een plan voor deze speeltuin ingediend bij de gemeente. We hebben een onwijs mooi bedrag toegekend gekregen, daar zijn we heel blij mee.

 

 

Zegt een van de initiatiefneemsters Tessa Heijligers. “Inmiddels hebben we ook een nieuw plan maar we komen wat geld tekort om dit plan te kunnen realiseren.”

 

 

Wil je graag helpen of doneren? Klik dan op deze link!

 

 

 

Verwant

Gennep

Zondag verzamelde de gemeenschap van Gennep zich bij het Vrijheidsplein, gelegen aan de imposante Highlanderbrug, om een belangrijke mijlpaal te herdenken: de bevrijding van...

Sport

VIOS/SPES' A1 en B1 teams domineren de zaalcompetitie met minimale verliespunten, verzekeren zich vroegtijdig van play-off plekken voor het Nederlands Kampioenschap Dameskorfbal. Met sterke...

Gemeente Gennep

Gemeente Gennep transformeert speelruimtes tot centrale kernspeeltuinen, waarin inwoners, inclusief kinderen, inspraak hebben. Het doel: sociale interactie bevorderen en speelplezier voor alle leeftijden stimuleren.

Sport

Niels Schallenberg en Man-Kit Chan vormen het nieuwe trainersduo bij VIOS/SPES, waar ze samen de eerste selectie zullen leiden. Isa Arts en Harald van...