Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Bloemenactie VIOS

Ottersum

VIOS zet Ottersum in de Bloemen

VIOS organiseert jaarlijkse bloemenactie in Ottersum op 29 september, met prachtige astromeria’s en gerbera’s te koop voor € 5,50 per bos. De vereniging hoopt op brede steun van Ottersummers.

Op vrijdag 29 september vanaf 16.30 uur trekken de leden van de korfbalvereniging VIOS opnieuw langs de deuren in Ottersum voor hun jaarlijkse bloemenactie.

 

Deze traditie vindt elk jaar plaats op de vrijdag vóór de Ottersumse kermis.

 

Alle straten in het dorpscentrum en de omliggende gebieden worden bezocht. Dit jaar bieden de korfballers prachtige astromeria’s en gerbera’s aan voor € 5,50 per bos, of 2 bossen voor € 10. Betaling kan contant, met pin of via een QR-code.

 

VIOS hoopt dat alle Ottersummers hun steun zullen tonen door een of meer van deze schitterende boeketten aan te schaffen.

 

Verwant

Ottersum

Atelier Sandmate in Ottersum opent haar deuren voor een betoverende wintercollectie van duurzame kerstdecoraties tijdens de winteropening van 1-3 december. Kijk voor meer informatie...

Sport

VIOS/SPES leed voor het eerst in ruim 3 jaar puntverlies in de zaal tegen Be Quick 1, na een matige tweede helft en een...

Sport

VIOS/SPES 2 zette vandaag een sterke reeks voort met een nipte overwinning op Prinses Irene 2 (13-12), dankzij teamwork en cruciale invalbeurten. Coach Isa...

Lob van Gennep

Gennep's College keurt ontwerpbestemmingsplan Achates-sportpark goed, ter inzage tot 10 januari. Voorgenomen verplaatsing velden onderdeel Lob van Gennep-project voor groene dijk en Niers-ruimte.