Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Voorjaarsconcours RVPC Ottersum

In het weekend van 21 en 22 april a.s. organiseert Rijvereniging en Ponyclub Ottersum weer een twee dagen durende dressuurwedstrijd voor paarden en pony’s.

 

 

Er komen ruiters en amazones uit de hele regio, en er wordt gereden in alle dressuurklasses. Bij de pony’s is dat van B t/m Z2 en bij de paarden van B t/m ZZL. Bij de pony’s kunnen de allerkleinsten weer deelnemen aan de Bixie proeven.

 

 

Deze keer is de wedstrijd extra belangrijk omdat het een selectiewedstrijd voor de kring Noord-Limburg betreft. Dit is een selectie voor de Limburgse kampioenschappen.

 

 

Zaterdag 21 april is de wedstrijd voor de pony’s, zij beginnen om 09.00 uur en eindigen de wedstrijd om ongeveer 17.00 uur. Zondag 22 april voor de paarden begint het programma ook om 09.00 en eindigt het ook om ongeveer 17.00 uur.

 

 

De wedstrijd vindt plaats op het terrein van de Rijvereniging aan de Hoevensestraat in Ottersum. Bezoekers zijn van harte welkom, de toegang is ook dit jaar weer gratis. En natuurlijk is er ook de gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen. Voor informatie over de wedstrijd kan men terecht op de website van de vereniging.

 

 

Foto: Monique Abels

 

 

Reacties