Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Winteropening Atelier Sandmate
Winteropening Atelier Sandmate

Ottersum

Winteropening Atelier Sandmate

Atelier Sandmate in Ottersum opent haar deuren voor een betoverende wintercollectie van duurzame kerstdecoraties tijdens de winteropening van 1-3 december. Kijk voor meer informatie op Gennep.News.

In de sfeervolle ambiance van het monumentale schoolgebouw aan ’t Stepke in Ottersum komt de winterse magie tot leven bij Atelier Sandmate.

 

Het creatieve brein achter dit unieke atelier, Sandra, en haar team nodigen het publiek uit om tussen 1 en 3 december tussen 11.00 en 16.00 uur de winteropening bij te wonen en zich onder te dompelen in een wereld van duurzame kerstdecoraties en ambachtelijke items.

 

Atelier Sandmate

 

Atelier Sandmate staat bekend om haar feestcollectie die bestaat uit kersthangers vervaardigd van hergebruikte materialen en kerstbomen gemaakt van leer. Een unieke en duurzame benadering van kerstversiering die perfect past bij de groeiende behoefte aan milieubewuste keuzes.

 

Tijdens de winteropening krijgen bezoekers de kans om een uitgebreid assortiment aan duurzame kerstaccessoires te ontdekken, allen met zorg en passie gemaakt in het eigen atelier.

 

Sandra en haar team delen graag het vakmanschap en de charme achter hun creaties, waardoor elke kerstversiering een uniek verhaal vertelt.

 

Suitcase Suzy

 

Op zondag 3 december voegt Suitcase Suzy, een getalenteerde zangeres in pop, soul en jazz, een extra vleugje magie toe aan het evenement. Zij zal de mooiste kerstsongs vertolken voor iedereen die het atelier bezoekt, waardoor de winterse sfeer nog intenser wordt.

 

Voor degenen die de winteropening niet kunnen bijwonen, staat de deur van Atelier Sandmate elke vrijdag en zaterdag in december open van 11.00 tot 16.00 uur. Voor een meer persoonlijke ervaring is het ook mogelijk om op afspraak het atelier te bezoeken.

 

Atelier Sandmate nodigt eenieder uit om de warme sfeer van het atelier te ervaren, zich te laten inspireren door duurzame creaties en de feestdagen te vieren met unieke, handgemaakte kerstdecoraties.

 

Infobord Atelier Sandmate

 

Verwant

Gennep

Zondag verzamelde de gemeenschap van Gennep zich bij het Vrijheidsplein, gelegen aan de imposante Highlanderbrug, om een belangrijke mijlpaal te herdenken: de bevrijding van...

Sport

VIOS/SPES' A1 en B1 teams domineren de zaalcompetitie met minimale verliespunten, verzekeren zich vroegtijdig van play-off plekken voor het Nederlands Kampioenschap Dameskorfbal. Met sterke...

Sport

Niels Schallenberg en Man-Kit Chan vormen het nieuwe trainersduo bij VIOS/SPES, waar ze samen de eerste selectie zullen leiden. Isa Arts en Harald van...

Lob van Gennep

De Werkgroep Dorpsraden dringt aan op waterbewustzijn in de Lob van Gennep met hun nota, waarin preventieve maatregelen en het belang van een privaat-collectief...