Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Peringatan Ride Out 2017 start in Gennep

De start van de jaarlijkse Peringatan Ride Out is dit jaar in Gennep.

 

 

In 2017 gaan we op 8 april voor de 10de keer de Peringatan Ride Out rijden. Er zijn mensen die ons feliciteren met dit lustrum, maar wij ontvangen dit met gemengde gevoelens omdat er eigenlijk geen plaats is voor vreugde of felicitaties. Wij rijden omdat onze broeders nog steeds vast zitten in de gevangenis voor het feit dat zij met de Molukse vlag gezwaaid hebben. Dat wij nu voor de 10de keer gaan rijden, betekent dat zij al 10 jaar vast zitten! En nog steeds geen uitzicht op vrijheid hebben! Zij zijn de vergeten gevangenen die, zonder contact met hun familie en gezinnen, aan het vergrijzen zijn, gemarteld worden, ziek worden en letterlijk doodgaan! Zij verschijnen niet in het nieuws en worden doodgezwegen door de heersende machten, waardoor het akelig stil wordt en ze nog verder in de vergetelheid dreigen te geraken. Daarom mogen wij niet zwijgen maar moeten wij juist zoveel mogelijk geluid maken.

 

Op 8 april zullen er wederom vele motoren brullen om zo aandacht te vragen voor deze schending van mensenrechten en om geld in te zamelen ter ondersteuning van de gevangenen en hun gezinnen.

 

Wij roepen iedereen op om op 8 april 2017 de krachten te bundelen en als één volk met één stem achter deze mensen te staan, opdat zij niet worden vergeten!

 

 

 

 

Reacties