Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Rauwkost! in De Uitkomst

Zaterdag 21 januari speelt Rauwkost! de voorstelling ‘Hoor je me?’ in gemeenschapshuis De Uitkomst.

Rauwkost!

Rauwkost! is een nieuwe theatergroep die originele producties realiseert door passie en vanuit de noodzaak om verhalen te vertellen die ertoe doen. Voorstellingen met actuele thema’s, muziek (soms live) die raakt, jonge talenten en ervaren spelers. Een avond vermaak, jezelf vergeten, geconfronteerd worden of je laten meeslepen is wat Rauwkost! voor ogen heeft. Theater in de puurste vorm.

Hoor je me?

Wanneer de wereldberoemde musicus Thomas Polak een hartaanval krijgt wordt hem geadviseerd rust te nemen. Hij keert terug naar zijn conservatieve geboortedorp. Een dorp dat hij als kind haatte. Daar aangekomen wordt hij overgehaald om het lokale koor te gaan leiden. Door zijn aanpak leren de mensen dat er meer is dan leven volgens de ‘voor- het- oog- van- het- volk- wet’. Men leert luisteren. Dit levert meteen problemen op in het dorp.

De Dominee, die gewend was aan zijn macht, kan geen kant meer op. De jaloerse ex-repetitor probeert de dominee ervan te overtuigen Thomas te ontslaan. Temeer omdat hij valt voor de jonge Lotte. De problemen die men niet wilde zien worden langzaam opengebroken en het ‘vredelievend’dorp blijkt eigenlijk niet zo vredelievend te zijn geweest

Hoor je me? is een vrije bewerking van de film As it is in Heaven.
Entree: 12,50

Klik hier om te reserveren.

https://www.facebook.com/events/1592885171031164/

Foto: www.rauwkost.nu

Reacties