Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Fietsen voor goede doel en een ijsje

Fietsers en andere sportievelingen die van een uitdaging houden, het goede doel willen steunen en voor de inspanningen een heerlijke ijs verorberen verschijnen zondagmorgen 10 september aan de start van de Goede Benen Tour. Zes vestigingen van de Limburgse IJssalon Clevers zijn start-, pauze- en finishplaats van de fietstocht ten bate van Stichting Tante Lenie.

 

 

Goede Benen Tour

 

 

Vanaf 07.30 uur kan er bij de ijssalons van de bekende ijsbereider in Roermond, Kessel, Grubbenvorst, Arcen, Overloon en Plasmolen gestart worden voor de Goede Benen Tour. De deelnemers kunnen kiezen uit afstanden die variëren van 60 tot 200 kilometer. De gekozen afstanden voeren langs drie, vier en zelfs alle ijssalons. De deelnemers kunnen de tocht tot 17.00 uur voltooien.

 

 

Bij de finish staat een welverdiende en heerlijke ijs klaar.

 

 

De deelnamekosten bedragen 10 euro, die voldaan kunnen worden bij de start. Opgave kan via e-mail naar goedebenen@clevers.nl, inschrijving op zondagochtend in ook mogelijk. De opbrengst komt ten goede aan Stichting Tante Lenie.

 

 

Stichting Tante Lenie

 

 

Stichting Tante Lenie is een in Nieuw Bergen gevestigde stichting die gezinnen met een langdurig of ernstig ziek kind een gezinsweek aanbiedt om zo de dagelijkse zorgen even te vergeten.

 

 

De ernstige of langdurige ziekte van een kind heeft een enorme impact op het hele gezin. Daarom betekent een gezinsweek voor veel van deze gezinnen een ommekeer. Het gevoel van saamhorigheid dat ontstaat, laat gezinnen blijvend groeien. Al ruim 300 gezinnen hebben dit mogen ervaren.

 

 

Voor meer informatie zie stichtingtantelenie.nl en clevers.nl, foto: clevers.nl

 

 

Reacties