Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Startsein nieuwbouw Milsbeek

Op vrijdag 16 februari is op feestelijke wijze het startsein gegeven voor de bouw van zes huurwoningen en een huiskamer voor ouderen in Milsbeek. Woningcorporatie Destion en stichting Bevordering Leefbaarheid Ouderen Milsbeek (BLOM) hebben op de zonnige vrijdagmiddag samen het startsein gegeven door het bouwdoek te onthullen.

 

 

Beide organisaties zijn blij dat het na jaren van voorbereidingen eindelijk zover is: een gastvrije ontmoetingsplaats waar gezelligheid en activiteit samen komen met een huiskamer voor en door Milsbekenaren. Deze huiskamer komt tussen vier seniorenwoningen met erboven twee appartementen voor jongeren. De verwachte oplevering is in juni 2018.

 

 

https://www.facebook.com/pg/GennepNews/photos/?tab=album&album_id=2054658288110746

 

 

De heer Pothoff, directeurbestuurder van Destion benadrukt de kwaliteit van deze duurzame woningen:

 

 

Het zijn de eerste woningen van Destion die niet aangesloten worden op het gasnet. Een elektrische warmtepomp verwarmt straks de woningen en zonnepanelen op het dak leveren de stroom. Daarmee zijn de woningen bijna energie neutraal.

 

 

Zie ook:
Fotoverslag: Realisatie Huiskamer Milsbeek
Dé Huiskamer voor en door Milsbekenaren

 

 

Foto door Jos Peters: Starthandeling door mevrouw Sarine van der Klis van stichting BLOM en de heer Wilbert Pothoff, directeurbestuurder van Destion

 

 

Reacties