Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Nieuws

Touristikmesse Niederrhein & Gesundheitsmesse Niederrhein

“13e Touristikmesse Niederrhein & Gesundheitsmesse Niederrhein”

Alles rondom vakantie of een dagje uit in Duitsland of Nederland!

Op zaterdag 4 en zondag 5 maart 2017 is het weer zover: de geliefde en gezellige beurs voor Toerisme & Recreatie opent voor de 13e keer haar deuren in Kalkar, net over de grens. De Touristikmesse Niederrhein is dé plek voor geïnteresseerden om nieuwe ideeën en inspiratie voor de komende vakantie in Duitsland of Nederland op te doen!

Op bijna 10.000 m2 beursoppervlakte presenteren ongeveer 230 aanbieders zich op het gebied van toerisme en VVV’s, reisbureaus, touroperators, hotellerie, camping en fietsvakanties. Hier komt elk type vakantieliefhebber aan zijn trekken!

Ontdek zowel Duitsland en Nederland als vakantiebestemming

Waarom het heel ver weg zoeken? Duitsland als vakantiebestemming verheugt zich op een nog steeds groeiende populariteit, maar ook Nederland is nog altijd zeer geliefd als vakantiebestemming voor zowel Duitse als Nederlandse reizigers. Beide landen bieden een afwisselend landschap van de zee tof de bergen, en dat alles op goed bereisbare afstand.

VVV’s en reisorganisaties uit Duitsland en Nederland zijn aanwezig op de beurs en laten u de mooiste bestemmingen zien. Opvallend veel toeristische platformen uit de Nederlandse grensstreek, van Midden-Limburg tot de Achterhoek, zijn dit jaar aanwezig op de beurs.

TV-presentator Stefan Pinnow en Joey Kelly te gast

Ook dit jaar is de populaire Duitse TV-presentator Stefan Pinnow, presentator van het reisprogramma “Wunderschön”, als prominente gast op de Touristikmesse Niederrhein aanwezig. Evenals in zijn in Duitsland vermaarde televisieshow verloot hij persoonlijk zijn populaire rugzakken die door exposanten zijn gevuld met reiscadeautjes. Op zaterdag 4 maart zal hij vanaf 14.00 uur zijn wandelroute door de beurshallen starten.

Tevens zal Joey Kelly aanwezig zijn op de beurs en een lezing geven over zijn missie: “NO LIMITS – Wie schaffe ich mein Ziel eindrucksvoll?” Zijn relaas over zijn levenspad als ondernemer en extreem-sporter, waarbij doelen stellen, doorzettingsvermogen, een sterke wil en de nodige passie de basis vormen. De lezing vindt plaats op zondag 5 maart rond 14.00 uur.

Locatie:

Messe Kalkar (bij Wunderland Kalkar)
Griether Str. 110 – 120
47546 Kalkar

Beursdagen:

Zaterdag 4 maart en zondag 5 maart 2017
Dagelijks van 10.00 – 18.00 uur

Meer info: www.touristikmesse-niederrhein.de

Verwant

Gemeente Gennep

Ben je toe aan een korte vakantie, maar wil je niet te ver reizen? Of krijg je bezoek en hebben zij nog geen geschikte...

Gemeente Gennep

Er staat ons binnenkort een geweldig schouwspel aan de hemel te wachten: de supermaan! Als je een verrekijker hebt, is dit het moment om...

Gemeente Gennep

Het toeristische platform Maasduinen-Venlo heeft in samenwerking met de gemeentes Gennep, Mook & Middelaar en Bergen een bijzondere kunstroute samengesteld. Deze nieuwe fietsroute maakt...

Gemeente Gennep

Verschillende gemeenten, waaronder Gennep, Bergen, Goch, Kalkar, Land van Cuijk, Uedem en Weeze, hebben samengewerkt om zes grensoverschrijdende fietsroutes te vernieuwen. Deze routes zijn...