Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Uniek concert St. Caecilia met De Brink en De Vonder

Basisschoolleerlingen van De Brink uit Ottersum en De Vonder uit Ven-Zelderheide geven samen met harmonie St. Caecilia een uniek concert. Met het project “Blaasmuziek is cool” is harmonie St. Caecilia in maart weer gestart met een 5-tal informatielessen over de blaasmuziek, zoals de harmonie deze uitvoert tijdens de diverse gelegenheden en over alle blaasinstrumenten en slagwerkinstrumenten. Tevens wordt aangegeven welke de opleidingsmogelijkheden zijn.

 

Tijden deze lessen is er door de leerlingen ook een drietal liedjes ingestudeerd die zij samen met het harmonieorkest en het leerlingenorkest gaan uitvoeren op maandag 17 april (2-de paasdag) om 11.00uur in zaal De Pub in Ottersum. De leerlingen gebruiken hierbij hun zangkwaliteiten, bespelen de kazoo en de boomwhacker.

 

Ze hebben tijdens de lessen op school fanatiek en op een zeer leuke wijze hieraan gewerkt onder begeleiding van een aantal leden van de harmonie en andere vrijwilligers.

 

Tijdens dit concert zal de harmonie en de leerlingen ook nog een aantal nummers ten gehore brengen en treden ook de blokfluitleerlingen op.

 

Al met al best de moeite waard om met de gehele familie, vrienden, buren en bekenden naar dit concert te komen.

 

Bron: Dorpsblad Ven-Zelderheide

 

 

Reacties