Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep glasvezel

Glasvezel

Veel interesse voor glasvezel

Afgelopen week werden de eerste twee informatieavonden over glasvezel gehouden. Milsbeek had de primeur. Ruim 190 bezoekers bezochten de avond in ’t Trefpunt. Deze week staan Heijen en Ottersum op de planning.

Afgelopen week werden de eerste twee informatieavonden over glasvezel gehouden. Milsbeek had de primeur. Ruim 190 bezoekers bezochten de avond in ’t Trefpunt.

 

 

Na een presentatie van circa drie kwartier kwamen er veel vragen uit de zaal. Vragen over wie het netwerk straks betaalt en uitrolt tot vragen over de kosten van telefoontikken.

 

 

Alle vragen konden direct beantwoord worden, mede omdat alle providers aanwezig waren. Zij konden zich na afloop van de vragenronde verheugen op massaal bezoek bij hun stands.

 

 

‘t Ven

 

 

De volgende dag werd naar Ven-Zelderheide afgereisd. Ook daar ruim 90 bezoekers, wat enorm veel is voor een dorp met circa 300 woningen.

 

 

De meeste aanwezigen waren het er wel over eens: Glasvezel in de gemeente is erg belangrijk en voor Ven-Zelderheide in het bijzonder.

 

 

En onder het genot van een drankje werd flink gediscussieerd welke provider de beste keuze zou zijn.

 

 

Komende week staan Heijen en Ottersum op de planning. De koffie staat klaar en na afloop staat er een consumptie klaar terwijl je de providers spreekt over de pakketten die zij bieden.

 

 

Verwant

Gennep

Vrijdag is het allereerste huis in de gemeente Gennep aangesloten op het glasvezelnetwerk. Provider TriNed heeft onder toeziend oog van wethouder Janine van Hulsteijn...

Gennep

Een buurtbewoonster van het Ketelhuis keek verbaasd uit het raam. Een paar arbeiders waren verwoed aan het graven... De bewoonster ging poolshoogte nemen en...

Gennep

In Gennep is op woensdag 4 maart de eerste glasvezelcentrale geplaatst, ook wel Point of Presence (PoP). Vanuit deze centrales gaan de glasvezelkabels naar...

Gennep

Eric Vos van E-Fiber en wethouder Janine van Hulsteijn staken donderdagmiddag de eerste schop voor de aanleg van glasvezel in de grond. Gennep is...