Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

De Uitkomst

Ven-Zelderheide

Afscheid van De Uitkomst

Voordat De Uitkomst voorgoed haar deuren sluit, nodigt het bestuur iedereen uit voor een afscheid op 25 mei van 15.00 tot 18.00 uur. Geniet van een laatste kopje koffie en vier het afscheid met een knallend feest van 19.30 tot 00.30 uur, met DJ Hans.

In Ven-Zelderheide staat een historisch moment voor de deur. De iconische gemeenschapsaccommodatie De Uitkomst maakt plaats voor een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van dit bruisende dorp.

 

De Uitkomst

 

Na jarenlang dienst te hebben gedaan als ontmoetingsplek voor jong en oud, is het tijd voor vernieuwing. Daarom is besloten om een nieuw multifunctioneel gebouw te realiseren in de voormalige kerk, als onderdeel van het Dorpshart Ven-Zelderheide project.

 

Start verbouwing kerk naar mfa

 

Afscheidsfeest

 

Maar voordat de deuren van De Uitkomst voorgoed sluiten, nodigt het bestuur iedereen uit voor een hartverwarmend afscheid. Op 25 mei tussen 15.00 en 18.00 uur is het tijd voor een laatste kopje koffie in De Uitkomst. Een moment om herinneringen op te halen en te genieten van de gezelligheid die deze plek altijd heeft geboden.

 

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het afscheid gevierd met een knallend feest! Vanaf 19.30 uur tot 00.30 uur staat DJ Hans klaar om de avond op te vrolijken met de beste hits.

 

Het afscheidsfeest is toegankelijk voor alle (ex)-inwoners van Ven-Zelderheide en iedereen die zich betrokken voelt bij ’t Ven. De entreeprijs bedraagt 10,00 euro voor jongeren tot 18 jaar en 15,00 euro voor volwassenen vanaf 18 jaar. Deze prijs is inclusief drank, dus laat het feest maar beginnen!

 

Woningen

 

Op de locatie van het verouderde gemeenschapshuis komen binnenkort nieuwbouwwoningen. Na de sloop van De Uitkomst zullen hier elf starterswoningen en vier half-vrijstaande woningen verrijzen. De sloop en verkoop van deze woningen staan gepland voor juni 2024.

 

Verwant

Gennep

Drie van de vier ooievaarskuikens in Gennep zijn overleden. Het overgebleven kuiken lijkt te kampen met een obstructie veroorzaakt door een braakbal, wat zijn...

Gemeente Gennep

Op 16 mei 2024 organiseert vakbond FNV een informatieve avond in Cuijk om jou bij te praten over de prangende kwesties van energie armoede...

Gennep

Het Veteranen Anjerperk opent op het Vrijheidsplein in Gennep, als eerbetoon aan veteranen. Burgemeester Hans Teunissen leidt de ceremonie, waarbij de laatste anjers worden...

Gennep

IVN Maas en Niers op zoek naar nieuw bestuurslid, met een oproep voor natuurliefhebbers uit Bergen, Gennep, Mook en Middelaar. De organisatie biedt diverse...