Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

De Uitkomst

Ottersum

Felicitatie-concert harmonie St. Caecilia

Het is traditie dat elk jaar tijdens het kerstconcert jubilarissen die 50 of 60 jaar getrouwd zijn geweest en mensen die een Koninklijke onderscheiding hebben ontvangen, als speciale gasten worden uitgenodigd door de harmonie. Omdat het afgelopen kerstconcert anders was zijn deze mensen uitgenodigd voor een speciaal felicitatie-concert op zondag 2 april.

 

Voor de harmonie is het moeilijk om te achterhalen wie deze mensen zijn, omdat om privacy redenen we dit niet kunnen achterhalen via de gemeente en/of via kerk. Via diverse kanalen hebben we hopelijk toch iedereen kunnen achterhalen. Mochten er mensen binnen de gemeenschap van Ven-Zelderheide en Ottersum zijn die niet hiervoor zijn uitgenodigd, laat het harmonie St. Caecilia even weten.

 

Het concert vindt plaats in gemeenschapshuis de Uitkomst in Ven-Zelderheide op zondag 2 april om 11.00 uur. Zaal open 10.30 uur. Er wordt extra aandacht aan de jubilarissen geschonken en de harmonie nodigt graag de familie en bekenden van de jubilarissen en natuurlijk iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn.

 

Aan de jubilarissen is gevraagd of zij graag een speciaal nummer wilden horen. Een aantal heeft hierop gereageerd en is de wens zover mogelijk opgenomen in het muzikale programma.

 

(Bron & Foto: Facebook Harmonie St. Caecilia Ven-Zelderheide Ottersum)

 

https://www.facebook.com/caeciliavzo/posts/1672995759660785?match=b3R0ZXJzdW0%3D

Verwant

Gennep

Zondag verzamelde de gemeenschap van Gennep zich bij het Vrijheidsplein, gelegen aan de imposante Highlanderbrug, om een belangrijke mijlpaal te herdenken: de bevrijding van...

Sport

VIOS/SPES' A1 en B1 teams domineren de zaalcompetitie met minimale verliespunten, verzekeren zich vroegtijdig van play-off plekken voor het Nederlands Kampioenschap Dameskorfbal. Met sterke...

Ven-Zelderheide

Op 8 februari 2024 vond in Ven-Zelderheide de officiële aftrap plaats voor de verbouwing van de lokale kerk tot een multifunctionele accommodatie (mfa).

Sport

Niels Schallenberg en Man-Kit Chan vormen het nieuwe trainersduo bij VIOS/SPES, waar ze samen de eerste selectie zullen leiden. Isa Arts en Harald van...