Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Gouden feest Seniorenvereniging Ven-Zelderheide

Zaterdag 11 november is het precies 50 jaar geleden, dat de KBO “St. Antonius Abt”werd opgericht. Dit heugelijk feit mag gevierd worden en dat doen we dan ook op deze legendarische dag.

 

 

Jarenlang is de vereniging door het leven gegaan als de KBO, Katholieke Bond van Ouderen. Sinds vorig jaar draagt de ouderenvereniging de naam: Seniorenvereniging Ven-Zelderheide. De jubilerende vereniging heeft als doel de belangen van de leden zo goed mogelijk te behartigen. Bijvoorbeeld door het organiseren van culturele, recreatieve en educatieve activiteiten en door het aanbieden van informatie en voorlichting.

 

 

Bij de Seniorenvereniging van ons dorp is het goed verpozen, de vereniging mag zich verheugen over een mooi “gemixt” ledenbestand. Sinds enkele jaren sluiten ook jongere senioren zich steeds vaker aan. Daar is het bestuur zeker blij mee, want dat waarborgt mede het voortbestaan van de vereniging.

 

 

Vijftig jaar met een gouden randje

 

 

Om 13.00 uur is de Jubileummis in de St. Antonius-Abt Kerk. Het gemengd kerkkoor St. Antonius Abt en een muziekensemble van de Harmonie luisteren de mis muzikaal op. Ook wordt het nieuwe Vaandel van de Seniorenvereniging onthuld en ingezegend. Van 15.30 tot 16.30 is de receptie in zaal De Uitkomst.

 

 

Het zou leuk zijn als iedereen in Ven-Zelderheide deze dag de vlag uithangt!

 

 

Bron: Dorpsblad Ven-Zelderheide

 

 

Reacties