Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Antoniusstraat - In Ven-Zelderheide zijn vandaag drie nieuwe woningen opgeleverd
Antoniusstraat - In Ven-Zelderheide zijn vandaag drie nieuwe woningen opgeleverd

Ven-Zelderheide

Drie nieuwe woningen in ’t Ven

In Ven-Zelderheide zijn vandaag drie nieuwe woningen opgeleverd, als onderdeel van een groter project van in totaal acht woningen. Het project, gerealiseerd door Destion, de Dorpsraad, Novaedes architecten en Bouwbedrijf van Oijen, biedt levensloopbestendige en starterswoningen, waarvan drie voor verhuur.

Donderdag was een feestelijke dag voor Ven-Zelderheide, want op deze 7 maart werden maar liefst drie gloednieuwe woningen aan de Antoniusstraat opgeleverd. Dit maakt deel uit van een groter plan waarin in totaal acht woningen worden gebouwd, bestaande uit vijf levensloopbestendige woningen en drie starterswoningen.

 

Opvallend is dat van de vijf levensloopbestendige woningen er drie bestemd zijn voor de verhuur. Een mooie stap naar meer inclusieve huisvesting in de regio.

 

Het project is tot stand gekomen dankzij een nauwe samenwerking tussen verschillende partijen. Destion, de Dorpsraad van Ven-Zelderheide, Novaedes architecten en Bouwbedrijf van Oijen hebben gezamenlijk dit project gerealiseerd.

 

Een bijzonder aspect van dit project is dat huurders uit Ven-Zelderheide voorrang kregen bij de toewijzing van de drie huurwoningen. Dit initiatief benadrukt het belang van lokale betrokkenheid en het ondersteunen van gemeenschappen bij het vinden van passende huisvesting.

 

De sleuteluitreiking werd met veel enthousiasme ontvangen door de nieuwe bewoners. Na een korte uitleg ontvingen zij de sleutels van Petra van der Haghen, bouwkundig projectleider, en tekenden zij de huurovereenkomst bij Simone Verstappen, relatiemedewerker. Als kers op de taart kregen ze ook nog een lenteachtig bloemstukje. De start van een nieuw hoofdstuk in hun leven symboliseert.

 

 

Bron en foto: Destion

 

Verwant

Culthis

Con Colore, ontstaan na een succesvol optreden in 2011, viert zijn 12½-jarig jubileum bij Parc Buitengewoon. Op 21 april, tijdens de open dag, betovert...

Gemeente Gennep

Koningsdag in de Gemeente Gennep biedt een scala aan activiteiten voor jong en oud, van Koningsspelen bij SV Vitesse '08 tot rommelmarkten en kleurwedstrijden....

Gennep

Winkelcentrum Clarenshof, tussen Zandstraat en De Poel, wordt vernieuwd! Renovatie en nieuwbouw brengen moderne appartementen en winkelruimtes. Voorbereidingen starten op 10 april 2024, met...

Gemeente Gennep

Staangeldtarieven voor woonwagenstandplaatsen in Gennep stijgen vanaf juli 2024, in lijn met landelijk beleid. Huurders betalen maandelijks €8,58 meer, oplopend tot €1.877,52 per jaar....