Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

De Uitkomst

Kerstmis

Kerstconcert leerlingenorkest harmonie St. Caecilia

Zondag 16 december geeft het leerlingenorkest van harmonie St. Caecilia het kerstconcert om 11.00 uur in de Uitkomst in Ven-Zelderheide. Traditiegetrouw is er dit jaar ook weer aandacht voor het goede doel. Dit jaar is dat het inrichten van de Huiskamer voor ouderen in Ottersum. Meer info op www.Gennep.News.

Zondag 16 december geeft het leerlingenorkest van harmonie St. Caecilia het kerstconcert om 11.00 uur in de zaal van het gemeenschapshuis de Uitkomst in Ven-Zelderheide.

 

 

Het belooft weer een mooi concert te worden met prachtige muziek, mooie woorden en een goed doel.

 

 

De leerlingen van ons orkest oefenen onder leiding van dirigent Harm Vullings al weken om deze dag mooie en stemmige kerstmuziek te kunnen laten horen. Ook de eerste en tweede jaars blokfluitleerlingen treden deze morgen op. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

 

 

We mogen gezien ook de vorige jaren rekenen op de komst van veel mensen. Een bijzonder woord van welkom aan de ouders, broers en zussen, grootouders en andere familieleden van onze leerlingen. Voor de muzikanten altijd een geweldige stimulans als zij weten dat er veel belangstelling is voor hun optreden.

 

 

Huiskamer Ottersum

 

 

Traditiegetrouw is er dit jaar ook weer aandacht voor het goede doel. Dit jaar is dat tijdens het concert van het leerlingenorkest en van het harmonieorkest voor het inrichten van de Huiskamer voor ouderen in Ottersum. Deze wordt bij Bij Koos op het Raadhuisplein gerealiseerd.

 

 

Het is de bedoeling dat naast een korte inleiding door een van de initiatiefnemers van de Huiskamer in de pauze een geldinzameling wordt georganiseerd.

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

Koningsdag in de Gemeente Gennep biedt een scala aan activiteiten voor jong en oud, van Koningsspelen bij SV Vitesse '08 tot rommelmarkten en kleurwedstrijden....

Ottersum

Het college van Gennep reageert op vragen van D66 over het stopgezette MFA-project in Ottersum, waarvoor geen aparte raadsinformatiebrief werd uitgegeven. Financiële dekking en...

Ven-Zelderheide

De ooievaars zijn weer neergestreken in Ven-Zelderheide, waar ze hun nest aan de Kleefseweg hebben opgeknapt met nieuwe takjes en hooi. Dit jaar is...

Ven-Zelderheide

In Ven-Zelderheide zijn vandaag drie nieuwe woningen opgeleverd, als onderdeel van een groter project van in totaal acht woningen. Het project, gerealiseerd door Destion,...