Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Kerstconcert leerlingenorkest harmonie St. Caecilia

Zondag 16 december geeft het leerlingenorkest van harmonie St. Caecilia het kerstconcert om 11.00 uur in de zaal van het gemeenschapshuis de Uitkomst in Ven-Zelderheide.

 

 

Het belooft weer een mooi concert te worden met prachtige muziek, mooie woorden en een goed doel.

 

 

De leerlingen van ons orkest oefenen onder leiding van dirigent Harm Vullings al weken om deze dag mooie en stemmige kerstmuziek te kunnen laten horen. Ook de eerste en tweede jaars blokfluitleerlingen treden deze morgen op. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

 

 

We mogen gezien ook de vorige jaren rekenen op de komst van veel mensen. Een bijzonder woord van welkom aan de ouders, broers en zussen, grootouders en andere familieleden van onze leerlingen. Voor de muzikanten altijd een geweldige stimulans als zij weten dat er veel belangstelling is voor hun optreden.

 

 

Huiskamer Ottersum

 

 

Traditiegetrouw is er dit jaar ook weer aandacht voor het goede doel. Dit jaar is dat tijdens het concert van het leerlingenorkest en van het harmonieorkest voor het inrichten van de Huiskamer voor ouderen in Ottersum. Deze wordt bij Bij Koos op het Raadhuisplein gerealiseerd.

 

 

Het is de bedoeling dat naast een korte inleiding door een van de initiatiefnemers van de Huiskamer in de pauze een geldinzameling wordt georganiseerd.

 

 

Reacties