Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Let Me van Catwise is nu uit!

Let Me is de nieuwe single van Catwise. Het muzikale project van Martijn Erren uit Ven-Zelderheide is opgepikt door platenmaatschappij Tribal Trap. Zelfs de befaamde producer San Holo is al fan.

 

 

Catwise

 

 

Martijn is student Artiest Dance aan de Herman Brood Academie (HBA) in Utrecht. Onder de naam Catwise richt de 22e jarige muziekproducent zich vooral op Future Bass & Trap. Een aantal jaar geleden begon hij met maken van muziek en het draaien op feestjes. Martijn organiseert ook zijn eigen feesten, zoals Uurwerk op Roepaen.

 

 

Let me is vanaf nu te beluisteren op Spotify (klik!).

 

 

 

 

Herman Brood Academie

 

 

Andere bekende (oud-)studenten van de HBA zijn onder andere Snelle, Birth of Joy, Martin Garrix, Mister and Mississippi, Tim Knol, Nielson, Lil’ Kleine, Rondé en Lakshmi.

 

 

 

 

#GennepGehoord

 

 

Natuurlijk heeft Gennep nóg meer in haar mars. Denk maar eens aan Charl Delemarre, Smitje en Dunter Flinn! In de afspeellijst #GennepGehoord vind je de deze lokale muzikale toppers. Staat jouw muziek wél op Spotify maar nog niet in de lijst? We horen graag van je, dus laat het ons weten via redactie@Gennep.News!

 

 

 

 

Reacties