Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Lintje tijdens jubileum Sint Caecilia

Tijdens de afsluiting van het 120-jarig jubileumweekend van harmonie Sint Caecilia is Harm Vullings uit Ven-Zelderheide benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de onderscheiding voor zijn jarenlange vrijwilligerswerk binnen de harmonie, waar hij al meer dan 45 jaar lid van is.

 

 

Harm Vullings is een muziekman in hart en nieren. In 1974 werd hij lid van harmonie waar hij vanaf 1996 plaatsnam in de muziekcommissie en de leerlingencommissie. Hij heeft een belangrijke rol bij de muziekkeuze en begeleidt en motiveert leerlingen om zich te (blijven) ontwikkelen in de muziek.

 

 

 

 

Sinds 1999 is Harm dirigent van het leerlingenorkest. Naast vrijwilliger bij de harmonie, is Harm een actief (ere)lid van Joekskapel ‘Zet um de zuk d’r in, orkest Harekraos en blaaskapel Die Lustigen Muzikanten. Ook is hij dirigent van popkoor Con Colore en het koor van de Parochie H. Antonius.

 

 

Werkgroep Historie

 

 

Harm Vullings is de drijvende kracht achter de werkgroep Historie Ven-Zelderheide. Hij heeft er mede voor gezorgd dat een groot deel van het cultuurerfgoed van Ven-Zelderheide vastligt. Daarnaast organiseert hij diverse activiteiten en bijeenkomsten, waar een grote groep mensen plezier aan beleeft.

 

 

Foto: facebook.com/caeciliavzo

 

 

Reacties