Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Open dag Parc Buitengewoon

Ven-Zelderheide

Open dag Parc Buitengewoon

Op zondag 16 april 2023 vond de open dag van Parc Buitengewoon plaats in Ven-Zelderheide. Het recreatiebedrijf van Bas en Bernadette Hopmans opende van 13.30 uur tot 19.00 uur haar deuren voor het publiek om kennis te maken met de accommodaties, horeca en trouwlocatie. Foto’s en meer informatie op Gennep.News.

Op zondag 16 april 2023 vond de open dag van Parc Buitengewoon plaats in Ven-Zelderheide. Het recreatiebedrijf van Bas en Bernadette Hopmans opende van 13.30 uur tot 19.00 uur haar deuren voor het publiek om kennis te maken met de accommodaties, horeca en trouwlocatie.

 

 

De open dag trok veel belangstelling en bezoekers konden een kijkje nemen in de verschillende accommodaties die het parc te bieden heeft. Zo waren er onder andere glampingtenten en luxe lodges te bewonderen. Ook konden bezoekers kennismaken met ondernemers die zich op deze dag presenteerden en hun producten aanboden.

 

Naast het bezichtigen van de accommodaties en het ontmoeten van de ondernemers was er ook ruimte voor ontspanning. Op het gezellige terras konden bezoekers genieten van een hapje en drankje, onder het genot van live-muziek van singer-songwriter Janet Renders.

 

De trouwlocatie op het parc was eveneens te bezichtigen en trok de aandacht van bezoekers. De romantische en intieme sfeer van de locatie maakte het een populaire plek voor bruidsparen.

 

De organisatie van de open dag, geleid door Bas, Bernadette en hun team, zorgde voor een gastvrij onthaal van de bezoekers. De sfeer was gezellig en ontspannen, wat bijdroeg aan de positieve ervaring van de bezoekers.

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

De acht gemeenten in Regio Noord-Limburg hebben een nieuw Actieprogramma Toerisme en Recreatie aangenomen. De gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Mook...

Milsbeek

De Bijzondere Tuinenroute in Milsbeek is een unieke gelegenheid om de diversiteit en schoonheid van tuinen te ontdekken. Tijdens deze route word je langs...

Gennep

Een vrolijk weekend staat voor de deur! Hemelvaartsdag is bijna aangebroken en de zonnestralen glimlachen vriendelijk naar de gemeente Gennep. Dit lange weekend is...

Gennep

De gemeente Gennep heeft het afgelopen jaar te maken gehad met een afname van het aantal fysieke winkels. Volgens het Centraal Bureau voor de...