Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Kermis Ven-Zelderheide
Kermis Ven-Zelderheide

Ven-Zelderheide

Pinksterkermis Ven-Zelderheide

Botsen in de autoscooters, touwtje trekken, schieten, grijparmen, een suikerspin of een oliebol. En daarbij nog een drankje in de tent en luisteren naar leuke muziek. Alle ingrediënten voor een gezellige kermis tijdens de Pinksterdagen van 8 tot en met 10 juni zijn dit jaar weer aanwezig. Bekijk het programma op www.Gennep.News.

Botsen in de autoscooters, touwtje trekken, schieten, grijparmen, een suikerspin of een oliebol. En daarbij nog een drankje in de tent en luisteren naar leuke muziek. Alle ingrediënten voor een gezellige kermis tijdens de Pinksterdagen van 8 tot en met 10 juni zijn dit jaar weer aanwezig.

 

 

Elk jaar wordt er weer naar uitgekeken: Pinksteren met kermis in Ven-Zelderheide! Gewapend met kermisbonnen en natuurlijk het nodige zakgeld dat uit de portemonnee van de ouders is ‘gepraat’ wordt genoten van waar een klein dorpje groot in kan zijn.

 

 

Pinksterkermis

 

 

De kermis begint op zaterdagmiddag om 15.00 uur. Rond de klok van elf is de eerste kermisdag weer ten einde, maar er is in het dorp natuurlijk dan nog van alles te doen. Vanaf 19.00 uur is ook de tent geopend en kan er, terwijl de kinderen op de kermis zijn, genoten worden van een drankje. Vanaf 20.00 uur is er, naast het lekkere drankje, de mogelijkheid te genieten van live muziek.

 

 

In Café ’t Wilde Zwijn is ook van alles te beleven:

 

 

 

 

Dorpsfeest

 

 

Zondag 9 juni is het Dorpsfeest van 14.00 tot 19.00 uur. De kermisbonnen voor de kinderen worden uitgedeeld tussen 15.00 en 16.00 uur.

 

 

Dorpslunch

 

 

De Dorpslunch Kiek nie zo nou met optredens van het Smartlappenkoor en het jeugdorkest van Sint Caecillia is maandag van 11.30 tot 13.00 uur. Vooraf aanmelden kan via kermisvzh@gmail.com of bij deze contactpersonen van de kermiscommissie:

  • Martien Buitendijk (06-29233552)
  • Erik Thijssen (06-10431111)
  • Bram Geurts (06-12479280)

Tijdens de lunch wordt een bijdrage van € 5,- gevraagd. Meer informatie volgt in het dorpsblad.

 

 

Bron: Dorpsblad Ven-Zelderheide

 

 

Verwant

Gennep

Drie van de vier ooievaarskuikens in Gennep zijn overleden. Het overgebleven kuiken lijkt te kampen met een obstructie veroorzaakt door een braakbal, wat zijn...

Ven-Zelderheide

Voordat De Uitkomst voorgoed haar deuren sluit, nodigt het bestuur iedereen uit voor een afscheid op 25 mei van 15.00 tot 18.00 uur. Geniet...

Gemeente Gennep

De deelraad van Kleef heeft een voorstel voor een Nationaal Park Reichswald afgewezen, ondanks de oproep van Nederlandse buurgemeenten. Het park zou windturbines in...

Culthis

Con Colore, ontstaan na een succesvol optreden in 2011, viert zijn 12½-jarig jubileum bij Parc Buitengewoon. Op 21 april, tijdens de open dag, betovert...