Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Pinksterkermis Ven-Zelderheide

Botsen in de autoscooters, touwtje trekken, schieten, grijparmen, een suikerspin of een oliebol. En daarbij nog een drankje in de tent en luisteren naar leuke muziek. Alle ingrediënten voor een gezellige kermis tijdens de Pinksterdagen van 8 tot en met 10 juni zijn dit jaar weer aanwezig.

 

 

Elk jaar wordt er weer naar uitgekeken: Pinksteren met kermis in Ven-Zelderheide! Gewapend met kermisbonnen en natuurlijk het nodige zakgeld dat uit de portemonnee van de ouders is ‘gepraat’ wordt genoten van waar een klein dorpje groot in kan zijn.

 

 

Pinksterkermis

 

 

De kermis begint op zaterdagmiddag om 15.00 uur. Rond de klok van elf is de eerste kermisdag weer ten einde, maar er is in het dorp natuurlijk dan nog van alles te doen. Vanaf 19.00 uur is ook de tent geopend en kan er, terwijl de kinderen op de kermis zijn, genoten worden van een drankje. Vanaf 20.00 uur is er, naast het lekkere drankje, de mogelijkheid te genieten van live muziek.

 

 

In Café ‘t Wilde Zwijn is ook van alles te beleven:

 

 

 

 

Dorpsfeest

 

 

Zondag 9 juni is het Dorpsfeest van 14.00 tot 19.00 uur. De kermisbonnen voor de kinderen worden uitgedeeld tussen 15.00 en 16.00 uur.

 

 

Dorpslunch

 

 

De Dorpslunch Kiek nie zo nou met optredens van het Smartlappenkoor en het jeugdorkest van Sint Caecillia is maandag van 11.30 tot 13.00 uur. Vooraf aanmelden kan via kermisvzh@gmail.com of bij deze contactpersonen van de kermiscommissie:

  • Martien Buitendijk (06-29233552)
  • Erik Thijssen (06-10431111)
  • Bram Geurts (06-12479280)

Tijdens de lunch wordt een bijdrage van € 5,- gevraagd. Meer informatie volgt in het dorpsblad.

 

 

Bron: Dorpsblad Ven-Zelderheide

 

 

Reacties