Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Seniorenvereniging Ven-Zelderheide

Ven-Zelderheide

Seniorenvereniging Ven-Zelderheide kijkt terug op een mooi jubileumjaar

Het jaar 2017 was een zeer mooi jaar voor de Seniorenvereniging Ven-Zelderheide waarin zij kunnen terugblikken op de diverse activiteiten.

 

 

Gouden jubileumfeest

 

 

Hoogtepunt was natuurlijk het gouden jubileumfeest, wat we gevierd hebben op een zeer mooie en gezellige manier. Het nieuwe vaandel, de fotoboeken en het nieuwe informatieboekje werd alom gewaardeerd.

 

 

De foto’s van de afgelopen 50 jaar en de foto’s van het jubileum zijn te bekijken in de fotoalbums in de Huuskamer.

 

 

We hebben genoten van de bijzondere, gezellige en informatieve activiteiten. De carnavalsavond was zeer goed bezocht en in samenwerking met het orkest Boemerang, de Waldkrekels en de dansgarde, de joekskapel, de buut van Johan van de Grenskant en het optreden van onze eigen playbackgroep werd het een zeer geslaagde avond.

 

 

Ook de dansmiddag die voor iedereen toegankelijk was, is voor de seniorenvereniging voor herhaling vatbaar.

 

 

Excursies

 

 

Zeer interessante excursies hadden we, zoals naar Van Diepenbeek hydrauliek, waar we door de gastheer en gastvrouw Arno en Mariska op een prettige manier werden ontvangen en we een zeer interessante rondleiding kregen.

 

 

Ook de excursie naar de afgraving van de Banen met de firma Teunesen en Natuurmonumenten was een geweldige ervaring. De nertsenfokkerij van de familie Roelofs werd met een grote groep bezocht.

 

 

Zeer gastvrij werden we ontvangen en rondgeleid, zowel door de familie Roelofs als ook de familie Hendriks. Dit jaar kregen we ook de gelegenheid om met de museumbus op stap te gaan naar het Mauritshuis in Den Haag. Met een volle bus vertrokken we om er een zeer leuke en interessante dag van te maken. Het uitstapje dit jaar naar de omgeving van Nieuwegein en omgeving was ook een reis waar we de leuke plekjes in de omgeving hebben gezien vanuit de bus maar ook vanuit de boot.

 

 

Na de Sinterklaas kienmiddag werd het jubileumjaar afgesloten met de jaarlijkse kerstmiddag. Gezellig een praatje maken met een kopje thee of koffie met een lekkere versnapering, genieten van de muziek gemaakt door broer en zus André en Hilde Weijers, een ogenblijk van bezinning en als afsluiting nog een heerlijk hapje.

 

 

Seniorenvereniging Ven-Zelderheide

 

 

Misschien wel aanleiding om ook lid te worden van onze vereniging. De verjonging binnen de vereniging heeft de laatste jaren gezorgd dat ook leden tussen de 60 en 70 lid zijn geworden en met veel plezier naar onze activiteiten komen. Het is niet voor niets dat de betekenis van ons nieuwe logo is: “Ondernemende, swingende en verjongende seniorenvereniging!”

 

 

Informatie over Seniorenvereniging Ven-Zelderheide is te vinden op de website ven-zelderheide.nl.

 

 

Bron: Dorpsblad Ven-Zelderheide, foto: ven-zelderheide.nl

 

 

Verwant

Carnaval

De Waldkrekels uit Ven-Zelderheide zijn op zoek naar een plek om de prinsenwagen te kunnen stallen. Het betreft alleen stalling, niet het opknappen van...

Gennep

Sinds begin dit jaar staan de kerkberichten en mededelingen omtrent kerkdiensten en de namen van de overledenen die in de vieringen worden herdacht niet...

Kerstmis

Maandag 24 december is het zo ver! De kerk en omgeving in Ven-Zelderheide worden weer omgetoverd tot klein stukje Engeland, zoals beschreven in de...

Nieuws

De afgelopen 11 jaar zijn alle punten welke in het Dorpsontwikkelingsplan opgenomen zijn gerealiseerd en daarnaast nog veel meer zaken die in de loop...