Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Vandalisme

Nieuws

Vandalisme in Ven-Zeldeheide

Basisschool De Vonder en voetbalvereniging de Vense Boys roepen de hulp in van de dorpsgenoten. De afgelopen tijd zijn er zowel rond de school en bij het veld van de Vense Boys vernielingen aangericht. Bij de school is de houten opslagkeet kapot gemaakt en zijn vuilnisbakken en speelmateriaal over het schoolplein verspreid. En de netten in de doelen van de Vense Boys moesten er ook weer aan geloven.

 

Nadat vorig jaar voor 250 euro aan nieuwe netten is gekocht, zijn ook deze netten inmiddels kapot gemaakt. Een nieuwe schadepost voor de boys, echt hartstikke zonde van het geld.

 

Daarom vragen zowel De Vonder als de Vense Boys om hulp. Namelijk om het bovenstaande in de Vense gezinnen te bespreken en te vragen of iedereen in het gezin een oogje in het zeil wil houden.

 

Want veel kinderen spelen op het plein bij de school of voetballen lekker op het veld van de Vense Boys en misschien zien zij wel dingen die voor de boys en voor De Vonder van belang zijn. Als zij dat vervolgens thuis vertellen en u contact zoekt met de school of de Vense Boys, dan kunnen wij wellicht actie ondernemen.

 

Daarnaast wordt bij de Vense Boys cameratoezicht op het veld overwogen.

 

Hierdoor is ook als het avond is, of rustig op en rond het veld, te zien wat daar gaande is. Op die manier hopen de boys dat het zowel afschrikkend werkt als ook eventueel aanwijzingen geeft wie er achter het kapot maken van de netten zit.

 

Zowel De Vonder als de Vense Boys hopen dat u een handje wilt helpen.

 

Dan blijven de spullen in het dorp heel en hoeven school en boys geen extra kosten te maken. Alvast enorm bedankt!

 

Bron: Dorpsblad Ven-Zelderheide

 

 

Verwant

Ven-Zelderheide

Op 8 februari 2024 vond in Ven-Zelderheide de officiële aftrap plaats voor de verbouwing van de lokale kerk tot een multifunctionele accommodatie (mfa).

Ven-Zelderheide

Basisschool De Vonder in Ven-Zelderheide onthulde een GroenBlauw schoolplein, waar natuur en water de hoofdrol spelen. Na een jaar van inzet en ontwerp, biedt...

Ven-Zelderheide

Op 29 augustus 2023 vond er een drukbezochte informatieavond plaats in de kerk van Ven-Zelderheide over de plannen voor het Dorpshart. Tijdens de avond...

Ven-Zelderheide

De gemeente Gennep staat voor de uitdaging om in elke kern van de gemeente passende maatschappelijke voorzieningen te realiseren. In Ven-Zelderheide is de verouderde...