Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Vandalisme in Ven-Zeldeheide

Basisschool De Vonder en voetbalvereniging de Vense Boys roepen de hulp in van de dorpsgenoten. De afgelopen tijd zijn er zowel rond de school en bij het veld van de Vense Boys vernielingen aangericht. Bij de school is de houten opslagkeet kapot gemaakt en zijn vuilnisbakken en speelmateriaal over het schoolplein verspreid. En de netten in de doelen van de Vense Boys moesten er ook weer aan geloven.

 

Nadat vorig jaar voor 250 euro aan nieuwe netten is gekocht, zijn ook deze netten inmiddels kapot gemaakt. Een nieuwe schadepost voor de boys, echt hartstikke zonde van het geld.

 

Daarom vragen zowel De Vonder als de Vense Boys om hulp. Namelijk om het bovenstaande in de Vense gezinnen te bespreken en te vragen of iedereen in het gezin een oogje in het zeil wil houden.

 

Want veel kinderen spelen op het plein bij de school of voetballen lekker op het veld van de Vense Boys en misschien zien zij wel dingen die voor de boys en voor De Vonder van belang zijn. Als zij dat vervolgens thuis vertellen en u contact zoekt met de school of de Vense Boys, dan kunnen wij wellicht actie ondernemen.

 

Daarnaast wordt bij de Vense Boys cameratoezicht op het veld overwogen.

 

Hierdoor is ook als het avond is, of rustig op en rond het veld, te zien wat daar gaande is. Op die manier hopen de boys dat het zowel afschrikkend werkt als ook eventueel aanwijzingen geeft wie er achter het kapot maken van de netten zit.

 

Zowel De Vonder als de Vense Boys hopen dat u een handje wilt helpen.

 

Dan blijven de spullen in het dorp heel en hoeven school en boys geen extra kosten te maken. Alvast enorm bedankt!

 

Bron: Dorpsblad Ven-Zelderheide

 

 

Reacties