Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Vense Boys op zoek naar ‘voetbaltalent’

Op zaterdag 28 januari om 16.00 uur houden de Vense Boys in café De Klok de traditionele jaarvergadering. Altijd een happening want er zijn weinig verenigingen waarbij meer dan 75% van de leden naar de vergadering komt. Logisch, want het is altijd gezellig en met de verkiezingen van sportiefste speler van het jaar, speler van het jaar en vrijwilliger van het jaar is het ook nog eens spannend…
En doordat de vergadering meerdere keren onderbroken wordt door ons aller clublied en het genot van een drankje is het eigenlijk gewoon een jaarlijks feestje.
Alle leden van de Vense Boys zijn daarom welkom en natuurlijk zoeken we in ’t Ven ook altijd weer naar nieuw (en dat mag ook ‘oud’ zijn) voetbaltalent om lekker met ons mee te komen ballen. Dus zit je op zaterdagmiddag thuis, heb je zin om lekker een potje te voetballen met spelers variërend in leeftijd van 18-70 jaar en wil je meedoen in een superleuke club met heel veel gezellige leden? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via venseboys@home.nl. Je bent van harte welkom!
(Bron: Dorpsblad Ven-Zelderheide)

Reacties