Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Vense Boys

Sport

Vense Boys zoekt ‘veteranen’

Voetbalvereniging Vense Boys is een niet weg te denken fenomeen binnen de Vense gemeenschap. Bijna wekelijks wordt er op zaterdag een balletje getrapt en natuurlijk is het 6 x 6 toernooi (inmiddels op zaterdag voor de jeugd en zondag voor de senioren) in het eerste weekend van juli een begrip geworden.

 

Als vereniging zien de laatste tijd dat we gelukkig kunnen rekenen op veel wat jongere spelers, maar dat aan de andere kant de wat oudere spelers meer en meer kampen met blessures en daardoor wordt het soms lastig een elftal op de been te krijgen. We zijn daarom op zoek naar voetballers uit ’t Ven tussen de 30 en 40 – iets ouder of jonger mag natuurlijk ook – die zin hebben om op de zaterdag gezellig een of twee helften in het veld te staan en daarna de derde helft in ons clubhuis café De Klok mee te maken.

 

Zie je het wel zitten om lekker met ons mee te ballen of wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Eddie van der Wereld, telefoon 06 24695612 of via de mail: venseboys@home.nl. Dan zorgen wij voor een basisplaats!

 

Bron: Dorpsblad Ven-Zelderheide

 

 

Verwant