Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Wie volgt prins Rick II op?

C.V. De Waldkrekels, Wie volgt prins Rick II op?

 

 

Het nieuwe jaar is nog maar goed en wel begonnen of de carnavalskriebels beginnen alweer. Het carnaval valt dit jaar vroeg en dus moet er snel een prins uit de krekel getoverd worden. En dat gaat gebeuren op zaterdag 13 januari in zaal De Uitkomst. Dan wordt duidelijk wie de opvolger wordt van Prins Rick II en wie de scepter zal zwaaien over het Waldkrekelrijk tijdens carnaval 2018.

 

 

De geruchtenstroom is alweer aardig op gang gekomen. Er zijn alweer potentiële prinsen waargenomen op de Kleefseweg, de Vensestraat, de Spiekerbeekstraat en de Eindstraat. Maar wie het echt gaat worden, dat is nog niet helemaal duidelijk geworden.

 

 

Gelukkig maar, want het blijft al jaren een groot geheim wie de nieuwe prins van de Waldkrekels wordt. Heb je echter het idee dat je weet wie de nieuwe prins wordt, dan kun je natuurlijk altijd prinsenraadlootjes kopen bij onze Raadsleden. Ze kosten maar 50 cent per stuk en leveren niet alleen mooie prijzen op, maar natuurlijk ook eeuwige roem als je de juiste prins op je lootje hebt staan!

 

 

Bron: Dorpsblad Ven-Zelderheide

 

 

Reacties

Deel Bericht