Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Barbara Visser onder de indruk

De Vierdaagse was gisteren, donderdag 20 juli 2018 op de 3e dag van de afstandsmars traditiegetrouw te gast in de gemeente Gennep. Alle lopers van 40km en 50km werden inclusief de talloze militairen enthousiast welkom geheten in Milsbeek. Op uitnodiging van wethouder Janine van Hulsteijn was Barbara Visser, staatssecretaris van Defensie, naar Milsbeek gekomen om alle deelnemers van de Vierdaagse aan te moedigen. Dat was dan ook meteen een primeur: ze was zelf nog niet eerder bij de Vierdaagse geweest.

 

 

Janine en Barbara in het selfiepoint-frame van de ‘Waar ben ik’-campagne van het Toeristisch Platform Maasduinen.

 

 

De Vierdaagse is één groot feest!,

 

 

aldus Barbara Visser in Milsbeek.

 

 

Janine, Barbara en wethouder Rob Peperzak in gesprek met Vierdaagse-deelnemer luitenant-generaal Leo Beulen (Commandant Landstrijdkrachten).

 

 

Toen ik van Janine de uitnodiging kreeg om naar de Vierdaagse te komen zei ik meteen ‘ja’ en dit geeft mij natuurlijk de kans om alle militairen nog eens extra aan te moedigen. Daarnaast is een ontvangst met Limburgse vlaai ‘s ochtends gewoon top. De sfeer in Milsbeek, maar zeker in het centrum van Gennep was fantastisch. Het was bijzonder om zelf ook een stukje mee te lopen en even een kijkje te nemen op de militaire rustplaats. Een uniek evenement en een mooie dag!

 

 

Nijmeegse Vierdaagse

 

Barbara Visser

 

Barbara Visser (1977) is sinds 26 oktober 2017 staatssecretaris van Defensie in het kabinet-Rutte III. Van 20 september 2012 tot 26 oktober 2017 was zij Tweede Kamerlid voor de VVD. Visser was woordvoerder wonen, verkeer, water, luchtvaart en visserij. In 2010-2012 was zij wethouder in de gemeente Zaanstad.

 

 

 

 

 

 

Frits Wester

 

 

Op uitnodiging van Vierdaagse-deelnemer en verslaggever Frits Wester lopen Barbara en Janine een stukje mee.

 

 

Gezamenlijk met de verslaggevers Frits Wester en Floor Bremer van RTL Nieuws liepen Barbara Visser en Janine van Hulsteijn een stukje van de 40km-/militaire-route alvorens rond de middag via de Zandstraat, onderdeel van de 50km-route het centrum van Gennep binnen te wandelen.

 

 

 

 

Reacties