Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Carla heeft al 463 euro binnen voor actie Hulphond Nederland

Carla Kersten uit Gennep heeft aan haar 45e Vierdaagseloop de actie Hulphond Nederland verbonden. Zij hoopt minimaal 500 euro bijeen te krijgen maar kon tijdens het PruuvemMment in Gennep al mededelen dat al een bedrag van 463 euro is overgemaakt naar Hulphond Nederland.

 

 

Door Frans Thonen

 

 

 

 

Een opbrengst waar zij ook al loopt de actie nog, al heel blij mee is. De spontane jubileumactie van de 62-jarige Gennepse is haar ingegeven via een wandelvriendin die aangewezen is op de hulp van een blindegeleidehond.

 

 

Nijmeegse Vierdaagse

 

Ik heb extra voor Hulphond Nederland gekozen omdat die organisatie meerdere soorten hulphonden opleidt. Dankzij de inzet van hulphonden kunnen mensen met een fysieke beperking of een zorgvraag deel blijven nemen aan de samenleving.

 

 

Zie ook:
Carla Kersten steunt Hulphond Nederland

 

Wie Carla’s Vierdaagsejubileum nog extra glans wii geven kan een bedrag overmaken op de rekening van C. Kersten, NL72RABO 0119374331 t.n.v. Hulphond Nederland 2018 of geld storten via de facebookpagina van Carla Kersten. Daar kan men rechtstreeks via ideal een bedrag overmaken naar Hulphond Nederland.

 

 

Reacties