Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Nijmeegse Vierdaagse doortocht gemeente Gennep

De Nijmeegse Vierdaagse staat weer voor de deur! Ga jij ‘m lopen of gewoon lekker feesten?

 

 

Doortocht

 

 

Gemeente Gennep is al jaren een doortochtgemeente van het wandelevenement. De 50 km-lopers komen op donderdag 19 juli 2018 eerst door Milsbeek – waar ook de 40 km-lopers doorheen komen – en vervolgen daarna hun weg door Gennep en Ottersum.

 

 

gemeente Gennep

 

 

Live op GennepNews

 

 

GennepNews zendt een liveverslag van de doortocht uit op tv. Rond 09.00 uur begint de uitzending. De zender is te ontvangen via het digitale televisiepakket. Bij Ziggo op kanaal 44, en via KPN, XS4ALL en Telfort op kanaal 1374.

 

 

 

 

Het weer

 

 

Als we de weersvoorspellingen mogen geloven blijft het nagenoeg droog tijdens de doortocht in gemeente Gennep. Maar niets zo veranderlijk als het weer dus pak toch maar je poncho en droge sokken in.

 

 

Deelnemers

 

 

Vanuit de gemeente Gennep lopen dit jaar 201 inwoners mee aan de Nijmeegse Vierdaagse. Bijna evenveel vrouwen (100) als mannen (101) uit de gemeente staan ingeschreven voor de 102de editie van het wandelevenement. Van het complete Vierdaagselegioen is 58 procent man.

 

 

https://www.facebook.com/pg/GennepNews/photos/?tab=album&album_id=2147710312138876

 

 

Wil je nog meer weten over de Nijmeegse Vierdaagse in gemeente Gennep, over de verkeersmaatregelen bijvoorbeeld? Kijk dan op gennep.news/nijmeegse-vierdaagse!

 

 

Nijmeegse Vierdaagse

 

Reacties