Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Teus en Ruud voltooien missie!

Met ‘Hup Truus’ is de eerste actie die gestart is om geld op te halen voor de Gennepse Samenloop. Samenloop-voorzitter Teus van Leeuwen en secretaris Ruud Zwollo worden hiermee aangemoedigd om de Nijmeegse vierdaagse uit te lopen en aandacht te vragen voor de tweede Samenloop voor Hoop die volgend jaar in Gennep wordt gehouden. Daarnaast doen Teus en Ruud dagelijks verlag van het verloop van de Nijmeegse Vierdaagse op GennepNews!

 

 

 

 

Dag 4:

 

 

Het is gelukt, met bloed, zweet en tranen hebben we de 40 km voltooid. De intocht op de Via Gladiola was indrukwekkend met aan het eind de warme ontvangst door onze burgemeester.
Alle sponsors van onze actie en alle mensen die ons gesteund hebben : geweldig bedankt! Het heeft ons enorm geholpen deze missie te voltooien.

 

 

 

Teus van Leeuwen

 

 

Ruud Zwollo

 

 

Dag 3:

 

 

De derde dag van de vierdaagse was voor de gesponsorde Teus en Ruud een beetje een thuiswedstrijd. En na heftige stortregens tussen Mook en Plasmolen begon op de Langstraat in Milsbeek zelfs letterlijk de zon te schijnen!

 

 

Ondanks de als zwaar bekend staande Zevenheuvelenroute was het een plezierige en relatief gemakkelijke 40 kilometer.

 

 

Opnieuw werden de beide Gennepenaren weer herhaaldelijk aangesproken over de Samenloop voor Hoop om daarmee te bereiken dat het bestrijden van kanker weer een heel klein stukje dichterbij kan komen. Hun sponsoractie staat nu op € 1.835,- en ze hopen dat dit nog niet het eindbedrag is: www.samenloopvoorhoop.nl/gennep

 

 

Teus en Ruud beginnen opgewekt aan de klim van de Jansberg bij De Diepen

 

 

Dag 2:

 

 

De mannen met een missie gaan door!

 

 

Vanmorgen vol goede moed begonnen aan een zware en warme dag. Het was enorm druk onderweg, dus lastig om lekker te lopen, het was dan ook enorm zwaar. Maar we gaan door, we hebben immers een missie!

 

 

 

 

Morgen naar Wijchen in de Samenloop voor Hoop-shirts. Daarvoor is immers de sponsoring. Eerste dag prima en vlot verlopen. De 2e dag wordt een grotere uitdaging vanwege de verwachte hitte.

 

 

Dag 1:

 

 

Hierbij een foto bij Waalbrug vlak voor de finish.

 

 

Vandaag Gennep-promotie. De opvallende shirts lokten veel reacties uit van Hup Gennep!

 

 

Dag 1

 

 

Morgen naar Wijchen in de Samenloop voor Hoop-shirts. Daarvoor is immers de sponsoring. Eerste dag prima en vlot verlopen. De 2e dag wordt een grotere uitdaging vanwege de verwachte hitte.

 

 

Zie ook:

– LOPEN VOOR DE SAMENLOOP
– SAMENLOOP VOOR HOOP
– SAMENLOOP VOOR HOOP GENNEP-ACTIE HUP TRUUS
– WANDELEN VOOR HET GOEDE DOEL

 

 

Reacties