Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Vierdaagselegioen dendert door Milsbeek

Donderdagochtend liepen al vroeg de eerste 40 en 50 km wandelaars op de derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse door de straten van Milsbeek. Onder uitstekend wandelweer gingen de 40 km lopers goedgemutst door de Milsbeekse Langstraat richting Groesbeek om vandaar via de gevreesde Zevenheuvelenweg in Nijmegen te eindigen. Deelnemers aan de 50 km maakten een extra lus via het centrum van Gennep en Ottersum voordat zij de wandelschoenen richting Groesbeek konden richten.

 

 

Door: Frans Thonen

 

 

Het wandellegioen werd aangemoedigd door een grote schare belangstellenden en her en der voorzien van een snoepje of een ander doorbijtertje. Halverwege de Langstraat had de gemeente Gennep haar tenten opgeslagen waar wethouder Janine van Hulsteijn op de haar welbekende enthousiaste wijze met een aantal ondernemers de wandelaars een warm welkom bereidde.

 

 

 

 

Als extraatje kon men hier gratis een Vierdaagse kaartje opsturen. Ritmische muziek van onder meer de Milsbeekse band Samba Maria Bahia zorgde er voor dat het tempo van de wandelaars er in ieder geval tot aan de Zwarteweg er goed in bleef.

 

 

 

 

Nijmeegse Vierdaagse

 

 

Reacties