Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Gedichtenwedstrijd en Ooievaars-Tellen

Gennep en de ooievaars, ze horen bij elkaar. Bovenop het historische Stadhuis aan de Markt klepperen de ooievaars al meer dan twintig jaar. Het ooievaarsechtpaar heeft ook dit jaar weer een aantal ooievaarskuikens gekregen. Helaas hebben de jonkies het niet gered, maar we kunnen nog steeds genieten van het mooie ooievaarspaar op het stadhuis.

 

 

Gedichtenwedstrijd

 

 

Daarom organiseert Tourist Info Gennep een gedichtenwedstrijd met als thema De Ooievaar. Schrijf zelf een gedicht; alle volwassenen en kinderen, groot en klein, mogen meedoen. Tot zaterdag 28 mei a.s. kun je je gedicht mailen naar touristinfo@visitgennep.nl of in de brievenbus doen bij de Tourist Info (voormalig VVV) aan de achterzijde van het oude stadhuis. Vergeet niet je naam, leeftijd (voor kinderen) en telefoonnummer erbij te vermelden. Piet Tunnesen, dé stadsdichter van Gennep, zal in verschillende leeftijdscategorieën de mooiste gedichten selecteren.

 

 

Ooievaars-Tellen

 

 

Maar ooievaars zijn niet alleen te zien boven op het stadhuis. In het centrum van Gennep zijn er een heleboel ooievaars verstopt in de etalages van winkels en bedrijven. Kun jij ze allemaal vinden? Het invulformulier kun je afhalen bij Snoepkado (Zandstraat 9), Mus&Co (Niersstraat 15) of bij DeliAroma (Wilhelminaplein 5). Doe mee en ga op zoek! Uit alle juiste inzendingen wordt een winnaar getrokken.

 

 

Prijsuitreiking

 

 

De prijsuitreiking van de Ooievaarsgedichtenwedstrijd en het Ooievaars-Tellen is op woensdag 1 juni om 14.00 uur bij de Tourist Info.

 

 

Ooievaars

 

 

Reacties