Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Gemeente Gennep brengt regio in kaart

In opdracht van de gemeente Gennep rijdt er van begin september tot half oktober een camera-auto rond van het bedrijf CycloMedia die de regio in kaart brengt. Dit zou gebeuren aan de hand van 360°-panoramafoto’s van alle straten.

 

 

Deze foto’s worden door de gemeente gebruikt voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte, visuele ondersteuning bij de implementatie van wetgeving, handhaving van openbare orde en veiligheid en ontwikkeling van ruimtelijke plannen. De opnames worden onder stringente voorwaarden ter beschikking gesteld en niet op internet gepubliceerd of anderszins openbaar gemaakt.

 

 

CycloMedia

 

 

CycloMedia zet scanauto’s in en levert beeldmateriaal en data van de openbare ruimte. Cyclomedia rekent publieke organisaties zoals gemeenten en waterschappen tot zijn klanten, maar ook commerciële partijen zoals vastgoedbedrijven.

 

 

De Nederlandse Streetview-concurrent is onlangs voor 70 miljoen euro verkocht aan Britse investeerder Volpi Capital, laat nu.nl onlangs weten. Avedon Capital Partners had het techbedrijf uit Zaltbommel de afgelopen tien jaar in handen.

 

 

Het bedrijf heeft haar activiteiten aangemeld bij het Autoriteit Persoonsgegevens. Voor vragen of het aantekenen van bezwaar kun je contact opnemen met CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE ZALTBOMMEL, Nederland. Meer informatie op cyclomedia.com.

 

 

Bron en foto: Gemeenterubriek Gennep, VIA Gennep 5 september 2018

 

 

Reacties