Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Arjen Mehlkop lijsttrekker D66

Arjen Mehlkop is door de leden van D66 Gennep gekozen als nieuwe lijsttrekker. De 34-jarige Ottersumer is momenteel burgerraadslid voor de partij, hij neemt voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 het stokje van Anke Sonnemans uit Milsbeek over.

 

 

Arjen is blij dat hij de kar mag trekken bij de komende campagne. Hij ziet met zijn nieuwe rol bevestigd worden dat zijn partij zich wil profileren als nieuwe fractie, die nog meer de verbinding zoekt met alle inwoners van de gemeente. Arjen:

 

 

Dat is ook nodig want het vertrouwen in de politiek is, ook lokaal, de laatste jaren gedaald. Openheid en transparantie blijven hoog op de agenda staan.

 

 

D66 Gennep is, naar eigen zeggen, een sociaalliberale partij die iedereen vrij laat maar niemand laat vallen. Arjen:

 

 

Dat betekent dat we streven naar een sociaal én natuurlijk, gezond klimaat waarin iedere inwoner van de gemeente zich gehoord voelt.

 

 

Gemeenteraad

 

 

Sinds de verkiezingen van 2018 zijn er vijf politieke partijen actief in de Gennepse gemeenteraad. CDA (5 zetels), SP (3 zetels), VVD (3 zetels) vormen de coalitie. In de oppositie zitten de partijen D66 (3 zetels) en PvdA (2 zetels).

 

 

Reacties