Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Debat Provinciale Verkiezing op TVLtv

Woensdag 13 maart is op TVLtv de eerste uitzending van Limburg Kiest, een gezamenlijke productie van Omroep P en M, Omroep Venray en GennepNews, te zien. De omroepen hebben het initiatief genomen om een debat samen te stellen in de aanloop naar de verkiezingen voor de leden Provinciale Staten op 20 maart.

 

 

Binnenkort naar de stembus!

 

 

Schouwburg Venray

 

 

De uitzending is afgelopen zaterdag opgenomen in Schouwburg Venray en zal in drie delen worden uitgezonden. Deel twee volgt zaterdag, deel drie dinsdag 19 maart. De tien kandidaten van de verschillende politieke partijen gaan in debat over de zorg, bereikbaarheid, woningbouw, duurzaamheid, landbouw en veeteelt en economie.

 

 

Aan elk debat nemen vier kandidaten deel aan de tafel en een vijfde kandidaat geeft een reactie op de stelling. In de drie uitzendingen zijn er telkens twee stellingen die worden geleid door Pascal Meyer. In de eerste uitzending gaat het debat over de stellingen: De provincie moet lokale initiatieven in de zorg financieel ondersteunen en Er moet zo snel mogelijk geïnvesteerd worden om de Maaslijn en A67 en A73 te verbeteren.

 

 

TVLtv

 

 

De eerste uitzending is woensdag 13 maart te zien om 18.00, 20.00 en 22.00 uur. TVLtv is in de gemeenten Bergen en Gennep te ontvangen via het digitale televisiepakket. Bij Ziggo op kanaal 44, en via KPN, XS4ALL en Telfort op kanaal 1374.

 

 

Foto: Rots Maatwerk bv

 

 

Reacties