Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

GennepNews Slotdebat
GennepNews Kieswijzer

Gemeenteraadsverkiezingen 2018

#GR2018: GennepNews Slotdebat

Het duurt niet lang meer voordat we naar de stembus gaan voor de gemeenteraadsverkiezingen. Natuurlijk heb je de GennepNews Kieswijzer ingevuld en hou je de speciale pagina ‘Gemeenteraadsverkiezingen 2018’ op www.Gennep.News goed in de gaten. Maar wat nu als je nog steeds geen keuze hebt kunnen maken?

 

 

Kijk dan naar het GennepNews Slotdebat!

 

 

GennepNews Slotdebat

 

 

Zondag 18 maart om 14.00 uur zijn de vertegenwoordigers van de politieke partijen te vinden in de raadszaal. Onder leiding van Ger Michels gaan de lokale politici in op stellingen en geven antwoord op jouw vragen.

 

 

https://www.facebook.com/events/1006987599477735/

 

 

Het debat is live te volgen via het televisiekanaal en de Facebookpagina van GennepNews.

 

 

Interactief

 

 

Heb je zelf ook een vraag? Mail dan naar info@Gennep.News of bekijk het debat live via de Facebookpagina van GennepNews, hier kun je direct reageren of vragen stellen.

 

 

Publiek

 

 

Uiteraard is iedereen welkom om in levende lijve aanwezig te zijn tijdens het debat, maar het aantal plaatsen op de publieke tribune is beperkt. De inloop is vanaf 13.30 uur maar let op: vol is vol!

 

 

Uitslagenavond live te zien op GennepNews

 

 

De uitslagenavond is woensdag 31 maart ook live te zien op het televisiekanaal van GennepNews. Ger Michels presenteert deze uitzending.

 

 

GennepNews Kieswijzer

 

 

Als je nog steeds geen keuze hebt kunnen maken wijzen wij nog even op de GennepNews Kieswijzer. Dit hulpmiddel bestaat uit dertig stellingen over Gennepse politieke onderwerpen. Heb je alle stellingen gehad, dan zie je welke partij het dichts bij jouw antwoorden in de buurt komt.

 

 

 

 

Lees hier alles over de gemeenteraadsverkiezingen in gemeente Gennep:

 

Gemeenteraadsverkiezingen 2018

 

Verwant

Gennep

Gemeente Gennep subsidieert met 3000 euro de tweede druk van het Holocaust-boek "En toen waren ze weg", maar weigert zelf de voorgestelde 150 exemplaren...

Carnaval

De Mé.rtzitting in Gennep introduceert een toegangsprijs van 5 euro met polsbandjes vanwege veiligheidszorgen en drukte tijdens vorig jaar. Meer informatie op Gennep.News.

Gennep

Bij GennepNews vieren we samen met Sinterklaas de leukste tijd van het jaar! Ontdek elke maandag en donderdag dag nieuwe avonturen van de goedheiligman...

Column

In de nieuwe column van Dwarsliggert op Gennep.News wordt de onontkoombare realiteit van de Gemeente Gennep belicht, waar onherroepelijke beslissingen en genadeloze bezuinigingen een...