Agenda
Volg ons
Shared Space
 

#GR2018: GennepNews Slotdebat

Het duurt niet lang meer voordat we naar de stembus gaan voor de gemeenteraadsverkiezingen. Natuurlijk heb je de GennepNews Kieswijzer ingevuld en hou je de speciale pagina ‘Gemeenteraadsverkiezingen 2018’ op www.Gennep.News goed in de gaten. Maar wat nu als je nog steeds geen keuze hebt kunnen maken?

 

 

Kijk dan naar het GennepNews Slotdebat!

 

 

GennepNews Slotdebat

 

 

Zondag 18 maart om 14.00 uur zijn de vertegenwoordigers van de politieke partijen te vinden in de raadszaal. Onder leiding van Ger Michels gaan de lokale politici in op stellingen en geven antwoord op jouw vragen.

 

 

https://www.facebook.com/events/1006987599477735/

 

 

Het debat is live te volgen via het televisiekanaal en de Facebookpagina van GennepNews.

 

 

Interactief

 

 

Heb je zelf ook een vraag? Mail dan naar info@Gennep.News of bekijk het debat live via de Facebookpagina van GennepNews, hier kun je direct reageren of vragen stellen.

 

 

Publiek

 

 

Uiteraard is iedereen welkom om in levende lijve aanwezig te zijn tijdens het debat, maar het aantal plaatsen op de publieke tribune is beperkt. De inloop is vanaf 13.30 uur maar let op: vol is vol!

 

 

Uitslagenavond live te zien op GennepNews

 

 

De uitslagenavond is woensdag 31 maart ook live te zien op het televisiekanaal van GennepNews. Ger Michels presenteert deze uitzending.

 

 

GennepNews Kieswijzer

 

 

Als je nog steeds geen keuze hebt kunnen maken wijzen wij nog even op de GennepNews Kieswijzer. Dit hulpmiddel bestaat uit dertig stellingen over Gennepse politieke onderwerpen. Heb je alle stellingen gehad, dan zie je welke partij het dichts bij jouw antwoorden in de buurt komt.

 

 

 

 

Lees hier alles over de gemeenteraadsverkiezingen in gemeente Gennep:

 

Gemeenteraadsverkiezingen 2018

 

Reacties