Agenda
Volg ons
Shared Space
 

GennepNews KiesWijzer

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur, nog even en we kunnen naar de stembus. Heb je nou nog geen flauw idee op wie je gaat stemmen? Of gewoon geen tijd om je er uitgebreid in te verdiepen? Doe dan de GennepNews KiesWijzer.

 

 

Wij geven natuurlijk geen stemadvies, maar met de GennepNews KiesWijzer krijg je misschien wel een beter beeld van jouw voorkeur(en), zodat je straks met een weloverwogen keuze naar het stembureau kunt.

 

 

Gemeente Gennep

 

 

De GennepNews KiesWijzer is speciaal gemaakt voor de inwoners van gemeente Gennep en schotelt je allerlei stellingen voor, gebaseerd op actuele thema’s en de partijprogramma’s. Ze zijn allemaal voorgelegd aan de partijen die meedoen met de gemeenteraadsverkiezingen in Gennep.

 

 

 

 

Hoe de GennepNews KiesWijzer werkt? Je doorloopt vijfendertig stellingen. Bij iedere stelling geef je aan wat je standpunt is. Als je alle dertig stellen hebt doorlopen rollen er percentages uit van de partijen waar jij de meeste en minste overeenkomsten mee hebt. Succes!

 

 

Gemeenteraadsverkiezingen 2022 op GennepNews

 

 

De aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Gennep, een periode waarin de lokale publieke omroep van groot belang is voor de democratie. Met de GennepNews KiesWijzer, Het GennepNews Slotdebat, het verkiezingsprogramma ‘t Partij Programma en het live verslag van de uitslagenavond informeert de lokale omroep de gemeenschap zo goed als mogelijk.

 

 

‘t Partij Programma van GennepNews

 

 

Reacties