Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Nieuwe lokale politieke partij: ELsss

Op maandagavond 20 december is aan de gemeenteraad in Gennep tijdens haar vergadering beschuit met muisjes aangeboden. De gemeente Gennep heeft een nieuwe lokale politieke partij ELsss genaamd.

 

 

Eerlijk Lokaal Sociaal Samen Sterk

 

 

Op 16 december 2021 is de partij, die wil gaan meedoen met de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022, opgericht en een dag later ingeschreven in de gemeente Gennep. ELsss staat voor Eerlijk Lokaal Sociaal Samen Sterk. De partij wil uitgroeien tot een sterke politieke partij die lokaal verankerd is, een stem geeft aan de inwoners en bijdraagt aan de politieke besluitvorming in de gemeente Gennep.

 

 

De initiatiefnemers van de nieuwe partij zijn Danny Artz en Frank Pubben. Pubben is een week geleden uit de D66 fractie gestapt en zal verder gaan als raadslid voor ELsss. Ook Artz zal als burgerraadslid gaan optreden in de maanden tot aan de verkiezingen.

 

 

Raadslid Frank Pubben stapt op

 

 

Het is heel kort dag om met een kandidatenlijst te komen voor de komende verkiezingen. Daarom zoekt ELsss steun op allerlei gebied. Momenteel ontbreken nog de middelen om een volwaardige campagne te voeren.

 

 

Nu is de kans om mee te praten met een lokale partij die geen belangen heeft bij en niet gebonden is aan landelijke standpunten. ELsss is een partij van en voor onze gemeente.

 

 

Laat Frank Pubben weten.

 

 

ELsss is onafhankelijk en staat open voor iedereen. ELsss staat voor eerlijke politiek, die dienstbaar is richting de samenleving.

 

 

Contact opnemen kan via Frank Pubben (06-29026631 of frankpubben@gmx.com) en Danny Artz (06-22557431 of dannyartz84@gmail.com).

 

 

Reacties