Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Blackspot

N271

Is de N271 een blackspot?

Een aanrijding dinsdagavond op de N271 voor restaurant Molenzicht in Heijen is aanleiding voor wethouder Janine van Hulsteijn om onderzoek te laten doen. Ze wil weten of het hier om een blackspot gaat. Meer info op www.Gennep.News.

Een aanrijding dinsdagavond op de N271 voor restaurant Molenzicht in Heijen is aanleiding voor wethouder Janine van Hulsteijn om onderzoek te laten doen. Ze wil weten of het hier om een blackspot gaat.

 

 

De wethouder van gemeente Gennep vraagt hoe vaak hier ongelukken gebeuren en of die samenhangen met de inrichting van de provinciale weg. In een reactie aan De Limburger zegt Van Hulsteijn:

 

 

We hebben eerder met gedeputeerde Eric Geurts bij de N271 gestaan. De Schaafsebosweg en de Erfsebosweg die hier op de weg uitkomen willen we in het onderzoek ook betrekken.

 

 

https://www.facebook.com/pg/GennepNews/photos/?tab=album&album_id=2221728981403675

 

 

N271

 

 

Foto’s: Thijs-Jan Guelen en Siebe Lamers van GennepNews, bron en meer info: limburger.nl

 

 

Verwant

Heijen

Op vrijdag 23 februari vond de feestelijke opening plaats van de multifunctionele accommodatie (MFA) in Heijen. Met de afronding van de verbouwing is het...

Gemeente Gennep

Gemeente Gennep transformeert speelruimtes tot centrale kernspeeltuinen, waarin inwoners, inclusief kinderen, inspraak hebben. Het doel: sociale interactie bevorderen en speelplezier voor alle leeftijden stimuleren.

Gennep

Gemeente Gennep zoekt kunstenaars voor unieke kunstopdracht: transformeer het N271 viaduct bij Genneper Huys tot een artistieke poort. Kunstenaars hebben tot 1 maart om...

Carnaval

Kunstenaar Ramona Nieuwenhuisen onthult met trots de 18e Vastelaovendposter van 2024, een eigentijdse interpretatie vol tradities. Gratis af te halen vanaf 23 januari, met...