Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

Jopo te volgen via Twitter

Het Elzendaalcollege en de gemeente Gennep zijn begonnen met het project ‘Jongeren en Politiek’. Leerlingen krijgen hierbij een politiek vraagstuk voorgelegd en maken op gemeentelijk niveau kennis met de politiek.

 

 

 

 

 

 

De leerlingen verdedigen donderdag hun standpunt in de raad en debatteren onder leiding van burgemeester Peter de Koning van Gennep. Tijdens die raad presenteren zij een plan voor de verbetering van de verkeerssituatie op de N271/Schaafsebosweg in Heijen. Op vrijdag 23 februari presenteren de groepen hun plannen op school aan Eric Geurts, gedeputeerde van de provincie Limburg, en wordt het project afgesloten.

 

 

 

 

Ondertussen zijn de deelnemende scholieren te volgen op Twitter: @JoPoElzendaal.

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/elzendaalcollege.gennep.3/posts/1535137616581397

 

 

Verwant

Gennep

Leerlingen van het Elzendaalcollege in Gennep hebben gezamenlijk Het mysterie van de Phantom of the sea geschreven, een spannende thriller die zich afspeelt op...

Regio

Leerlingen van het Elzendaalcollege Boxmeer hebben een succesvolle uitwisseling gehad met Duitse partnerscholen. Ze bezochten Kleve en Goch, leerden nieuwe woorden en culturen kennen....

Gemeente Gennep

Feest, drie scholen in de regio Gennep vieren succesvolle examenuitslagen. Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer verwelkomen geslaagden feestelijk. Trots en vreugde overheersen. Diploma-uitreikingen volgen binnenkort.

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!