Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Kamerlid Ronnes komt naar Ottersum

CDA Tweede Kamerlid Erik Ronnes uit Boxmeer komt maandag 26 februari naar de gemeente Gennep toe voor een themabijeenkomst ‘wonen’ die georganiseerd wordt door het CDA in Gennep.

 

 

Nu de vraag naar woningen stijgt en het aanbod beperkt is zullen er maatregelen genomen moeten worden om te voorkomen dat de woningmarkt voor zowel jongeren als ouderen vastloopt. Het CDA is ervan overtuigd dat de beschikbaarheid van een voldoende divers aanbod van woningen noodzakelijk is om te zorgen voor doorstroming op de woningmarkt.

 

 

Daarnaast is het volgens het CDA van belang om jongeren aan de gemeente te blijven binden en zo te zorgen voor een vitale samenleving.

 

 

CDA Tweede Kamerlid en woordvoerder wonen Erik Ronnes en lijsttrekker Jacques van Bergen van het CDA in Gennep zullen inleidend hun visie geven op de woningbouwmarkt in de gemeente Gennep en de regio.

 

 

Wat zijn de opgaves waar we voor staan?

 

 

Aansluitend gaan de beide heren met de aanwezigen in discussie om de mening van de inwoners te horen en te vernemen waar mensen zoal tegenaan lopen.

 

 

Deze themabijeenkomst vindt plaats in zaal ‘De Pub’ in Ottersum en begint om 20.00 uur.

 

 

Het CDA Gennep nodigt iedereen van harte uit voor deze bijeenkomst om samen op zoek te gaan naar hetgeen nodig is voor een aantrekkelijke en vitale woningmarkt die aansluit bij de sterk veranderende samenleving.

 

 

Reacties