Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Janine van Hulsteijn VVD Gennep

Gemeenteraadsverkiezingen 2018

VVD wil Van Hulsteijn langer aan het roer

Janine van Hulsteijn voorgedragen als lijsttrekker VVD Gennep

 

 

Voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 in de gemeente Gennep heeft het bestuur van de VVD Maasland besloten om huidig fractievoorzitter mevrouw Janine van Hulsteijn voor te dragen als kandidaat-lijsttrekker. Na gesprekken met diverse leden komt het bestuur tot de conclusie dat Janine het liberaal geluid in de gemeente Gennep de afgelopen jaren nadrukkelijk heeft laten horen.

 

 

Haar enthousiasme en overtuigingskracht hebben ervoor gezorgd dat de lokale VVD ook als oppositiepartij veel heeft kunnen bewerkstelligen in het belang van de inwoners en ondernemers.

 

 

https://twitter.com/VVDGennep/status/913674392084852736

 

 

Janine van Hulsteijn

 

 

In het dagelijks leven is Janine mantelzorger en zelfstandig ondernemer. Naast haar werk is zij imker en fervent watersporter. Ook is zij actief in de lokale gemeenschap, onder andere bij de Stichting Johannes Engelen, bekend van de Gennepse Kaarsjesavond die jaarlijks op 21 december plaats vindt. In het verleden was zij voorzitter van de medezeggenschapsraad van basisschool de Heggerank in Heijen, bestuurslid van de Gennepse sportvereniging Ma-Ryuk en voorzitter van de overkoepelende Nederlandse Taekwon-Do Associatie.

 

 

Op zaterdag 28 oktober is de VVD Maasland Dag in Cultureel Centrum Roepaen in Ottersum. Op deze dag zal de algemene ledenvergadering een definitief besluit nemen over deze voordracht. Tijdens de ledenvergadering zullen ook de lijsttrekkers van de overige gemeenten van de VVD Maasland worden gekozen en alle verkiezingsprogramma’s worden vastgesteld.

 

 

Verwant

Heijen

Op vrijdag 23 februari vond de feestelijke opening plaats van de multifunctionele accommodatie (MFA) in Heijen. Met de afronding van de verbouwing is het...

Gemeente Gennep

Gemeente Gennep transformeert speelruimtes tot centrale kernspeeltuinen, waarin inwoners, inclusief kinderen, inspraak hebben. Het doel: sociale interactie bevorderen en speelplezier voor alle leeftijden stimuleren.

Gennep

Zwembad Pica Mare in Gennep staat er slecht voor, met renovatiekosten van €7,8 miljoen, nieuwbouw van €11,9 miljoen en sluiting van €2,2 miljoen. Gemeente...

Column

In de column Reddingsboei van Dwarsliggert wordt kritisch ingegaan op de politieke verwikkelingen rondom het zinkende zwembad in Gennep. Ontdek de diepgaande analyse en...