Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

N271

N271

Af­ron­ding werk­zaam­he­den N271

Heijmans voltooit N271-werkzaamheden in Plasmolen, met vooruitziendheid voor bomenaanplant. Heijmans Bouwapp sluit medio november, behalve voor vragen over resterende werkzaamheden.

De af­ron­ding van de werk­zaam­he­den aan de N271, een mijlpaal voor automobilisten en dorpsbewoners: de weg schittert na maanden van intense arbeid weer in haar volle glorie.

 

Heijmans, de trotse aannemer achter deze epische onderneming, meldt dat de weg inmiddels grotendeels open is voor het publiek, zij het met hier en daar nog wat finishing touches die in de komende periode worden afgerond.

 

Bijzonder aan deze operatie is het vooruitziende karakter van Heijmans. Niet alleen zijn de zichtbare aspecten van de weg aangepakt, maar er is zelfs in de ondergrond al rekening gehouden met de groene toekomst van de N271.

 

Boomplantvakken zijn strategisch aangebracht, zodat in het komende voorjaar majestueuze bomen de N271 zullen sieren. Een groene toevoeging die niet alleen de functionaliteit van de weg benadrukt, maar ook het esthetische aspect naar een hoger niveau tilt.

 

Het exacte moment van het bomenplantfestijn is nog even in mysterie gehuld, aangezien de definitieve keuze voor de groenpartijen en de bijbehorende aannemer nog niet definitief vaststaan. Een verrassing dus, die ons geduld de komende tijd nog even op de proef zal stellen.

 

Met de naderende afronding van de werkzaamheden gaat ook de Heijmans Bouwapp met welverdiend pensioen. Vanaf medio november zal deze digitale vraagbaak niet langer beschikbaar zijn voor nieuwsgierige vragenstellers.

 

Uitzondering wordt gemaakt voor de periode waarin de laatste puntjes op de ‘i’ worden gezet. Voor vragen omtrent deze resterende werkzaamheden blijft de Heijmans Bouwapp paraat om helderheid te verschaffen.

 

Met de herrijzenis van de N271 komt er een einde aan de periode van verkeersongemakken en omleidingen voor de weggebruikers. De vernieuwde N271 staat symbool voor vakmanschap en vooruitstrevendheid, en de complimenten gaan uit naar Heijmans voor hun succesvolle afronding van dit grootschalige project.

 

Plas­mo­len en haar bezoekers kunnen zich verheugen op een toekomst waarin de vernieuwde N271 hen naadloos verbindt met al het moois dat deze regio te bieden heeft.

 

Foto: limburg.nl

 

Verwant

Gennep

Scholieren verkennen met het IVN de natuur, leren over bosbeheer en ervaren duurzame educatie met schapendrijven. Een inspirerend avontuur voor milieubewustzijn en teambuilding. Meer...

Lob van Gennep

In een brandbrief uiten inwoners van Ottersum hun bezorgdheid over het gebrek aan transparantie rond het 180 miljoen euro kostende project Lob van Gennep....

Gemeente Gennep

Energieloket Gennep biedt gratis advies aan huis door energiecoaches, die tips geven voor energiebesparing en verduurzaming, inclusief informatie over subsidies. Het artikel benadrukt het...

Gennep

Laatste werkzaamheden aan het Spoorwegje en de Spoorstraat-rotonde in Gennep zijn bijna voltooid, met behoud van de karakteristieke paardenkastanjeboom na bezwaren van bewoners en...