Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Ans van Kessel neemt de pen van de kwarTAALdichter over van Monica Boschman

Regio

Ans van Kessel kwarTAALdichter

Op donderdag 25 maart was het een bijzondere dag voor Ans van Kessel uit Sint Anthonis. Ze werd namelijk ingehuldigd als de nieuwe kwarTAALdichter van de regio Maasduinen en Land van Cuijk. Een hele mondvol, maar dat past dan ook perfect bij de taalvirtuoos die Ans is. Meer informatie op Gennep.News.

Op donderdag 25 maart was het een bijzondere dag voor Ans van Kessel uit Sint Anthonis. Ze werd namelijk ingehuldigd als de nieuwe kwarTAALdichter van de regio Maasduinen en Land van Cuijk. Een hele mondvol, maar dat past dan ook perfect bij de taalvirtuoos die Ans is.

 

In de bibliotheek van Sint Anthonis vond de ceremonie plaats waarbij de kwarTAALdichterspen werd overgedragen van Monica Boschman naar Ans van Kessel. De pen, die speciaal voor dit project is ontworpen, symboliseert het belang van taal en de kracht van poëzie.

 

Ans is ontzettend blij met haar nieuwe rol als kwarTAALdichter en zal de komende maanden maandelijks een nieuw gedicht schrijven voor het project van BiblioPlus en De Kneep. Het doel van dit project is om poëzie te delen met mensen uit de regio en hen uit te nodigen om ook mee te dichten.

 

Verwant

Regio

In de bibliotheek van Boxmeer kwamen op zaterdagmiddag 28 januari meer dan twintig belangstellenden samen voor de workshop Dichten met de kwarTAALdichters. Meer informatie...