Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Jan Siebelink

Regio

BiblioPlus haalt topauteurs naar Cuijk

In het nieuwe seizoen heeft BiblioPlus diverse literaire lezingen geprogrammeerd. Nieuw daarin is de serie Literaire Ontmoetingen in samenwerking met en in de Schouwburg Cuijk. Tommy Wieringa, Jan Siebelink, Franca Treur en Sonja Barend zijn te gast. Meer info op www.Gennep.News.

In het nieuwe seizoen heeft BiblioPlus diverse literaire lezingen geprogrammeerd. Nieuw daarin is de serie Literaire Ontmoetingen in samenwerking met en in de Schouwburg Cuijk.

 

 

Op het programma staan literaire ontmoetingen met:

 

 

Sonja Barend

23 oktober 2018

 

 

BiblioPlus haalt Sonja Barend naar Cuijk

 

Bij veel mensen bekend als voormalig televisie presentatrice maakte zij vorig jaar indruk met haar autobiografie Je ziet mij nooit meer terug. Sonja Barend zal over haar boek geïnterviewd worden door Eric Reijnen Rutten, journalist van De Gelderlander.

 

 

Franca Treur

13 november 2018

 

 

Zij debuteerde in 2009 met Een dorsvloer vol confetti, dat in 2014 werd verfilmd. Dit jaar verscheen haar psychologische roman Hoor nu mijn stem. Franca Treur vertelt op deze avond over dit nieuwste boek, leest voor en signeert.

 

 

Jan Siebelink

22 januari 2019

 

 

Jan Siebelink (foto boven dit artikel) is auteur van een veelgeprezen oeuvre. Met Knielen op een bed violen veroverde hij een ongekend groot en breed publiek. Hij schrijft voor 2019 het Boekenweekgeschenk. Tijn Heijl, voormalig docent Nederlands aan de scholengemeenschap Metameer in Stevensbeek en gespecialiseerd in de moderne Nederlandse letterkunde, zal de schrijver interviewen.

 

 

Tommy Wieringa

12 maart 2019
Veelgeprezen schrijver van o.a. Joe Speedboot en De heilige Rita. Tommy Wieringa leest voor uit eigen werk, beantwoordt vragen uit het publiek en signeert na afloop.
De avonden beginnen om 20.15 uur.

 

 

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via schouwburgcuijk.nl en aan de kassa van de schouwburg. Leden van de Bibliotheek ontvangen €3,50 korting op een kaartje. Kijk voor meer informatie op biblioplus.nl.

 

 

Foto: © Sacha de Boer

 

 

Verwant

Gennep

Teunesen Zand en Grint en AVG Beheer willen bij de haven van Heijen een nieuwe watergeul aanleggen en het 27 hectare grote bedrijventerrein uitbreiden...

Gennep

Onze regio staat momenteel voor de uitdaging om te werken met minder leerlingen en leraren dan vroeger. Dit kan betekenen dat het moeilijker wordt...

Gennep

Maandag 16 mei debatteerden leerlingen van Metameer, Merletcollege en Elzendaalcollege over deepfake en catfishing in de schouwburg in Cuijk. Dit was naar aanleiding van...

Corona

In januari en februari organiseren de scholen online informatieavonden voor ouders/verzorgers van leerlingen in groep 7 en 8. Deze online avond is een alternatief...