Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Jan Siebelink

Regio

BiblioPlus haalt topauteurs naar Cuijk

In het nieuwe seizoen heeft BiblioPlus diverse literaire lezingen geprogrammeerd. Nieuw daarin is de serie Literaire Ontmoetingen in samenwerking met en in de Schouwburg Cuijk. Tommy Wieringa, Jan Siebelink, Franca Treur en Sonja Barend zijn te gast. Meer info op www.Gennep.News.

In het nieuwe seizoen heeft BiblioPlus diverse literaire lezingen geprogrammeerd. Nieuw daarin is de serie Literaire Ontmoetingen in samenwerking met en in de Schouwburg Cuijk.

 

 

Op het programma staan literaire ontmoetingen met:

 

 

Sonja Barend

23 oktober 2018

 

 

BiblioPlus haalt Sonja Barend naar Cuijk

 

Bij veel mensen bekend als voormalig televisie presentatrice maakte zij vorig jaar indruk met haar autobiografie Je ziet mij nooit meer terug. Sonja Barend zal over haar boek geïnterviewd worden door Eric Reijnen Rutten, journalist van De Gelderlander.

 

 

Franca Treur

13 november 2018

 

 

Zij debuteerde in 2009 met Een dorsvloer vol confetti, dat in 2014 werd verfilmd. Dit jaar verscheen haar psychologische roman Hoor nu mijn stem. Franca Treur vertelt op deze avond over dit nieuwste boek, leest voor en signeert.

 

 

Jan Siebelink

22 januari 2019

 

 

Jan Siebelink (foto boven dit artikel) is auteur van een veelgeprezen oeuvre. Met Knielen op een bed violen veroverde hij een ongekend groot en breed publiek. Hij schrijft voor 2019 het Boekenweekgeschenk. Tijn Heijl, voormalig docent Nederlands aan de scholengemeenschap Metameer in Stevensbeek en gespecialiseerd in de moderne Nederlandse letterkunde, zal de schrijver interviewen.

 

 

Tommy Wieringa

12 maart 2019
Veelgeprezen schrijver van o.a. Joe Speedboot en De heilige Rita. Tommy Wieringa leest voor uit eigen werk, beantwoordt vragen uit het publiek en signeert na afloop.
De avonden beginnen om 20.15 uur.

 

 

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via schouwburgcuijk.nl en aan de kassa van de schouwburg. Leden van de Bibliotheek ontvangen €3,50 korting op een kaartje. Kijk voor meer informatie op biblioplus.nl.

 

 

Foto: © Sacha de Boer

 

 

Verwant

Gennep

De digitale samenleving stelt hoge eisen aan ons, maar het Informatiepunt in de Bibliotheek biedt gratis hulp en advies bij digitale en overheidszaken. Ze...

Gemeente Gennep

Op 16 mei 2024 organiseert vakbond FNV een informatieve avond in Cuijk om jou bij te praten over de prangende kwesties van energie armoede...

Gennep

Het Jenaplanonderwijs viert haar 100-jarig bestaan met festiviteiten in het hele land. Metameer in Boxmeer viert trots haar zilveren jubileum met een Meet &...

Regio

Merletcollege Cuijk ontvangt Europese uitwisselingsstudenten voor een culturele week van 13 tot 19 april. Het programma van Erasmus+ bevordert begrip en respect tussen culturen....