Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Emile Roemer

Nieuws

Björn Kuipers en Emile Roemer op Bedrijvig Beurs

Met nog 6 weken te gaan is het aftellen begonnen tot de derde editie van de Bedrijvig Beurs, op 13 en 14 september in het Inspyrium te Cuijk.

 

 

De beurs geldt als hét netwerkplatform waar ondernemers de regionale kansen en kwaliteiten ontdekken. Dankzij de vernieuwde opzet met doorlopende speeddatesessies, inspirerende themabijeenkomsten en dagelijks een lezing van een spreker met nationale bekendheid is dit hét netwerkevenement dat niet in uw agenda mag ontbreken. Ga de dialoog aan met ondernemend Land van Cuijk & Noord-Limburg en geef uw netwerk een boost!

 

 

Op beide beursdagen wordt er, onder professionele begeleiding van netwerkorganisatie BS Morgen, een grootschalige speeddate sessie georganiseerd.

 

 

In één uur tijd maak je kennis met 10 regionale en regiovreemde ondernemers, bestuurders van de gemeentes uit het Land van Cuijk & Noord-Limburg en/of high potentials uit onze regio. Tijdens het korte en dynamische één op één gesprek staan de persoonlijke kennismaking en zakelijke match centraal.

 

 

Dankzij de samenwerking tussen 17 organisaties staat het programma als een huis! Denk hierbij aan regionale netwerkclubs als de Industriële Kring en de OSRN, belangenbehartigers en organisaties met een breed netwerk als de Rabobank en de gemeentes uit het gebied. Allen leveren zij een bijdrage aan de realisatie van bijeenkomsten waarin netwerken, kennisoverdracht én een beursbezoek centraal staan.

 

 

Björn Kuipers en Emile Roemer

 

 

Topscheidsrechter en ondernemer Björn Kuipers is daarnaast één van de sprekers die u als bezoeker kosteloos van een flinke dosis aan inspiratie zal voorzien. Ook politicus Emile Roemer betreedt het podium om met u de dialoog aan te gaan over het onderwijs in de regio.

 

 

Als ondernemer wil je al dit niet missen.

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

De gemeente Gennep maakt deel uit van de Noord-Limburgse gemeentes waar ondermijnende criminaliteit een groot probleem vormt. Burgemeester Hans Teunissen van Gennep is een...

Politiek

Stephan Satijn, lid van de VVD, bezocht Gennep in het kader van de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen. Tijdens deze verkiezingen zijn belangrijke onderwerpen...

Gemeente Gennep

De gemeenten Gennep, Bergen en Mook en Middelaar, zijn begonnen met het herstellen van het Maasheggenlandschap in hun regio's. Het restauratieproject omvat het renoveren...

Gennep

Boyan Ephraim van RTL Nieuws was in Gennep vanwege de Provinciale Statenverkiezingen in Limburg. Hij sprak onder andere met gouverneur Emile Roemer over de...