Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Bridgedrive: Hartentroef voor Unicef

Op zondag 18 november 2018 vindt voor de vijfde keer de landelijke bridgedrive Hartentroef voor Unicef plaats. Unicef wil kinderen een  kans geven om zorgeloos op te groeien. Welk een troef hebben wij  in handen voor al die kinderen, als wij gezamenlijk de kaarten op tafel leggen?

 

 

Hartentroef voor Unicef

 

 

De opbrengst van Hartentroef voor Unicef gaat dit jaar specifiek naar vluchtelingenkinderen. Kinderen vluchten met hun familie of alleen voor oorlog en geweld. Leren, spelen, gezond opgroeien in een veilige omgeving dat zit er niet in als kinderen op de vlucht zijn.

 

 

Samen met Bridgeclub De Bok in Boxmeer organiseert het regionale team van Unicef Land van Cuijk en Maasduinen een Bridgedrive in Boxmeer.

 

 

Deze kaartmiddag, in combinatie met een goed doel, vindt plaats in het Elzendaalcollege, Stationsweg 38 in Boxmeer, aanvang 12.30 uur. De kosten bedragen per paar €35,-, inclusief koffie of thee met vlaai, één consumptie per persoon en hapjes tijdens het spel. Aanmelding kan geschieden via mail bij: gtwvandeven@gmail.com. Betaling bij binnenkomst in de zaal.

 

 

Dankzij de bijdragen van de middenstand uit het Land van Cuijk en Maasduinen wordt een mooie prijzentafel verwacht. Onder alle deelnemende bridgeclubs wordt een bridgeclinic verloot die door Berry Westra, voormalig kampioen bridgen, wordt gegeven.

 

 

Reacties