Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Zangvereniging Caecilia uit Ottersum geeft op 24 september om 14 uur een concert in de kapel van het klooster Sint Agatha

Ottersum

Caecilia meets Mozart

Zangvereniging Caecilia uit Ottersum geeft op 24 september om 14 uur een concert in de kapel van het klooster Sint Agatha, met een gevarieerd programma van Mozart tot hedendaagse muziek, inclusief solisten en een ‘spreekstalmeester’.

Op zondag 24 september om 14 uur zal Zangvereniging Caecilia een bijzonder concert geven in de kapel van het klooster Sint Agatha.

 

Dit wordt een unieke ervaring met het koor onder leiding van Peter Broekmans en pianist Alex van de Zand. Maar dat is nog niet alles!

 

Dit concert heeft een aantal verrassingen in petto: Sopraan Heleen Meijer zal als soliste schitteren met haar prachtige stem.

 

Joep Stapel zal fungeren als ‘spreekstalmeester’ en zal je meenemen in de wereld van de muziek met boeiende verhalen en wetenswaardigheden.

 

Het hoofdprogramma van de avond draait om de muziek van Mozart, waaronder zijn ‘Missa Brevis’. Maar wees niet verrast als je ook hedendaagse muziek hoort, want Caecilia staat bekend om het verkennen van diverse muziekstijlen.

 

Verwant

Sport

VIOS/SPES behaalde een 14-11 overwinning op Oranje Wit na een vlotte start met een 4-0 voorsprong, gevolgd door een periode van gelijkspel. Coach Niels...

Sport

Korfbalverenigingen VIOS/SPES hebben na een jaar van succesvolle samenwerking besloten dat al hun teams voortaan in zwarte tenues spelen, dankzij de steun van sponsoren...

Ottersum

VIOS organiseert jaarlijkse bloemenactie in Ottersum op 29 september, met prachtige astromeria's en gerbera's te koop voor € 5,50 per bos. De vereniging hoopt...

Gennep

Bij Tourist Info Gennep is de boeiende mini-expositie 'Woodwonder' te bewonderen, waarin Maria Boomgaars uit Ven-Zelderheide haar kunstwerken van boomwortels tentoonstelt.