Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Eerste editie Jazz Tour Aan De Maas

Stel je eens voor: op een nazomerse dag, fietsend van de ene monumentale locatie naar de andere, langs de prachtige bosrijke omgeving en mooie uiterwaarden rondom de Maas in de Noord-Limburgse gemeenten Gennep en Bergen, welke is uitgeroepen tot meest ontspannende fietsgemeente van Nederland. Ondertussen genietend van hoogstaande jazzconcerten van de top van de Nederlandse Jazz scene.

 

 

Tussendoor nog even de tijd nemen voor een hapje en drankje op het terras en daarna weer terug de fiets op, door het groene landschap naar het volgende concert.

 

 

Als afsluiting van de tour is er ‘s avonds bij Roepaen een bijzonder concert met o.a. Bert van den Brink, Angelo Verploegen en Tocar! Wil je alleen de fietstocht of alleen het avondconcert? Geen probleem, je kunt de kaartjes los bestellen.

 

 

Jazz Tour Aan De Maas

 

 

Met trots presenteert Jazz Tour Aan De Maas meesterpianist en Boy Edgar-prijswinnaar Bert van den Brink als speciale gast op dit festival, met o.a. een orgelrecital, in duo met accordeonist Rik Cornelissen en ’s avonds als solist. Verder zijn onder andere Angelo Verploegen, Tocar, Wiro Mahieu, Guido Wilbers en Liek Peters te horen. Maar houdt de site in de gaten; nieuwe namen worden steeds bekend gemaakt!

 

 

 

 

Boek je tickets voor de eerste editie van Jazz Tour Aan De Maas op jazztouraandemaas.nl.

 

 

Reacties