Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Erik Lanting wint de Ondernemersprijs

De jury heeft Erik Lanting van H&P Supermarkt uit Siebengewald – afgelopen vrijdag 2 november in volle Schouwburg Cuijk – beloond met de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2018. De zilveren prijzen gaan deze editie naar Renske van den Berg van Renske Natuurlijke Diervoeding uit Cuijk en Geert Meulensteen van Mola BV uit Beugen.

 

 

Dit jaar is de publieksfavoriet Renske van den Berg van Renske Natuurlijke Diervoeding uit Cuijk. Piet Verbeeten uit Vierlingsbeek is dit jaar geëerd met de Prijs voor Opmerkelijk Ondernemerschap. Tout ondernemend Land van Cuijk & Noord-Limburg heeft genoten van een avond vol entertainment, inspirerende gesprekken en natuurlijk het netwerkmoment na afloop.

 

 

Ieder jaar lukt het de selectiecommissie van de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg weer om drie verrassende ondernemers te selecteren. Aan de jury dan de lastige taak om te beslissen wie zich Ondernemer van het Jaar mag noemen.

 

 

Het juryoordeel over de winnaar van de Ondernemersprijs:

 

 

Erik Lanting van H&P Supermarkt uit Siebengewald is een echte supermarkt-man, die vrij wil kunnen ondernemen Met zijn ervaring en gevoel ontwikkelt hij zijn eigen markt. Deze bevlogen ondernemer bepaalt zelf het aanbod en de prijs. Hij pakt kansen en accepteert bijbehorende risico’s. Zo blijft zijn supermarkt uniek en verrassend. Als éénling weet hij de weg in supermarktland en werkt samen waar dat voor hem van meerwaarde is.

 

 

Lanting heeft volgens de jury een duidelijke visie hoe hij Duitse klanten kan verleiden tot een bezoek.

 

 

Daarbij denkt hij breder dan zijn eigen zaak. Hij heeft de ambitie om van de locatie in Siebengewald een volwaardig shoppingcenter te maken. Deze gepassioneerde ondernemer heeft een concept ontwikkeld dat toegepast kan worden in andere grensgebieden.

 

 

Piet Verbeeten is verrast met de prijs voor opmerkelijk ondernemerschap. Deze award is in het leven geroepen om ondernemers in het zonnetje zetten die van betekenis zijn voor de regio. Iets wat absoluut geldt voor Piet Verbeeten uit Vierlingsbeek, die met zowel zijn zakelijke als maatschappelijke inzet bijdraagt aan een goei leven in het Land van Cuijk.

 

 

Reacties