Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Extravaganza Elzendaalcollege Boxmeer Nienke Vloet
Extravaganza Elzendaalcollege Boxmeer Nienke Vloet

Regio

EXTRAVAGANZA op Elzendaal

Extravaganza op Elzendaalcollege Boxmeer biedt op 29 februari en 1 maart een avond vol wereldse optredens, geïnspireerd door steden over de hele wereld. Leerlingen tonen hun creativiteit in muziek, mode, dans en theater, waarbij het publiek wordt meegenomen op een reis van Amsterdam tot New York en verder.

Bereid je voor op een betoverende avond vol sprankelende optredens tijdens Extravaganza op het Elzendaalcollege Boxmeer. Op donderdag 29 februari en vrijdag 1 maart nemen getalenteerde leerlingen je mee op een muzikale wereldreis.

 

Voor Nienke Vloet (foto) is het al de zesde keer dat ze deelneemt:

 

“Ik durf wel te zeggen dat dit dé plek is waar leerlingen van het Elzendaalcollege hun creativiteit op het gebied van muziek, mode, dans en theater kunnen tonen aan het publiek.”

 

Extravaganza vindt plaats op het adres Stationsweg 38 in Boxmeer en begint om 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

 

Stedentrip

 

Dit jaar staat Extravaganza in het teken van City to City. Steden over de hele wereld dienden als inspiratiebron voor diverse muziekstukken, liedjes, modeontwerpen, dansen en een theatermonoloog.

 

Docent Susan Peters heeft de leerlingen begeleid in de voorbereidingen voor deze avond:

 

“Samen nemen we het publiek mee op een reis rond de wereld. We gaan van Amsterdam naar New York, van Tokio naar Parijs. We halen de laatste trein naar Londen om uiteindelijk weer terug te keren naar Boxmeer. De leerlingen tonen waar ze goed in zijn en waar hun passie ligt.”

 

Foto: Roland Thonen

 

Verwant

Gennep

Het Jenaplanonderwijs viert haar 100-jarig bestaan met festiviteiten in het hele land. Metameer in Boxmeer viert trots haar zilveren jubileum met een Meet &...

Gennep

Genneps Vocaal Ensemble bereidt zich voor op een groot(s) concert op 12 mei, na maanden van repetities. Sopraan Fenna Ograjensek en bariton Sef Thissen...

Milsbeek

Op 21 april organiseert KBO Zomerzon Milsbeek een dans- en luistermiddag met orkest Get Around in MFA Trefpunt. Iedereen is welkom om te genieten...

Culthis

Con Colore, ontstaan na een succesvol optreden in 2011, viert zijn 12½-jarig jubileum bij Parc Buitengewoon. Op 21 april, tijdens de open dag, betovert...